• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Webshop

Droom vraag

€ 25,00

Droom vraag

€ 25,00

Droom vragen stellen mag!

Heb je een vraag, dan is dit je kans vraag Marjan in een korte sessie om hulp, ondersteuning, droom verklaring of advies. 

Ervaar de kracht van persoonlijke ondersteuning. Je krijgt direct antwoordt op waar je aan mag werken, wat je ervan kunt leren, tips, trucs. Je ziet en ervaart meteen waar je zielsgroei zit. 

 

Het is zeer persoonlijk en door Marjan beantwoordt en op maat gemaakt.  

Droom Whisper

€ 40,00

Droom Whisper

€ 40,00

De ultieme aanvullende "Dream Whisper" droomverklaring + Droom Tarotkaarten inzicht en ondersteuning.

+ de niet te vergeten Droom Symbolen en de Chakra droomverbinding compleet gebundeld in één zeer unieke kans die je niet mag missen.

Stel aan Marjan je droomvraag en je ontvangt in een persoonlijk korte sessie hulp, inzicht, ondersteuning en advies. 

Basis droom

€ 200,00

Basis droom

€ 200,00

De basistraining richting inzicht en groei!.

Het is mogelijk om de eerste stappen te zetten naar bewustwording van het feit dat je zelf je dromen en visioenen, zielsboodschappen kunt ontdekken vanuit je bron, je basis. 

 

Je leert de eerste stappen zetten richting je droom verbinding!Je leert je dromen kort begrijpen zodat je weet wat ze je te vertellen hebben!.

Lucide dromen

€ 700,00

Lucide dromen

€ 700,00

De lucide droomreis van je leven!.

Bewust Lucide dromen kun je leren!. Het is mogelijk bewust te leren lucide te dromen met de juiste oefeningen, stappen en doorzettingsvermogen.

Je leert vertrouwen te hebben, je leert hoe je moet los laten en hoe je jezelf moet verankeren!. Lucide dromen is de kans om te helen, te genezen en te groeien terwijl je slaapt en droomt.