• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Marjan

Ik ben Marjan Klop, geboren op 11 augustus 1982 en ervaren coach op het gebied van dagdromen, bewuste dromen, slapen, slaapangst, trauma's en intuïtief zijn. Leven vanuit de bron, je basis en droomverandering, aan jezelf werken en ontwikkeling in combinatie met dromen, slapen en mindfulness.  

Ik combineer kennis, psychologie, mindfulness en bewuste inzichten, "Met beide benen op de grond" samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen en slapen.

 
Je kunt ook denken aan dagdromen, meditaties, visualisaties, manifestaties, en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit je hoogste goed. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt dat jezelf de sleutel bent tot verandering. De verbinding ervaren vanuit je bron, je intuïtie en je ziel. Je kunt zelf het pad van je dromen bewandelen, een bladzijde om kunt slaan in je leven.

     
 
Ik werk op een zeer unieke droommanier! Ik verklaar je dromen vanuit jarenlange kennis, maar verbind ook de tarot/orakelkaarten aan je droom/visioen/ dagdroom en/of meditatie, visualisatie, manifestatie. Waardoor je schaduwzijde zichtbaar wordt. Ervaar ook de verbinding met de elementen (aarde, vuur, water, lucht) en sterrenbeelden.

 

Maar natuurlijk ook met de 7 chakra's en de 7 droomenergieniveau waardoor je droom verklaring niet alleen voor bewustwording van het feit dat zorgt. Maar ook op een diep zielsniveau genezing en helen, transformatie brengt die je nog nooit hebt ervaren.

  

Een leven als bewuste dromer en visioener komt niet zomaar op je levenspad. 

Mijn dromen ervaring gaat terug naar mijn eerste bewuste droom/ Vorig-leven-ervaringsnachtmerrie op 8 jarige leeftijd. Je kunt dus zeggen dat ik al 30 jaar ervaring heb met dromen en slapen, nachtmerries en angsten.  

 

    

Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. Ik ben een Droom, Visioen, Bewust, intuïtief, leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht.   

     
Naast mijn ruime ervaring als dromer, auteur van het boek Dromen en Visioenen en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante mindfulness en bewuste inslag. 

    

 

Ik ben de uitvinder van verdiepende combinatie tussen Dromenologie,  Tarot, Astrologie, Numerologie, Maanologie en Chakraologie.
Droomgidsen/familiars. De energieologie, elementen aarde, vuur, water en lucht.  Als laatste maar niet het minst belangrijke het Droom medicijn. 

                   

    

Ik ben de founder van de website dromen en visioenen, het blog en boek sinds 2012.  Het boek dromen & visioenen word sinds september 2019 niet meer uitgegeven.