• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » DroomUitleg

Marjan deelt een basis aan droomverklaringen en slaap ondersteuning!  Ze heeft er meer dan 2500 verklaard, en uitgeschreven en graag met je deelt. Op de website vind je de basis hiervan, waarmee je als basis zelfstandig en gratis aan de slag kunt gaan!.   

   

Het eerste droom en visioen woord is Aalmoes en het laatste woord is Zwerver en daartussen zitten ongeveer 2500 andere woorden.  De woorden die verklaart zijn hebben meerdere uitleg mogelijkheden die op hun beurt persoonlijk synchroniseren bij jou energie - jij kunt dus zelf bepalen wat bij je past en wat goed voelt. Er zijn bij elke verklaring meerdere opties mogelijk.   

 

 

De reden dat hiervoor gekozen is omdat elk mens een eigen referentiekader heeft; visie en levensstijl en niet alles synchroniseert bij iedereen vandaar de keuze voor meerdere verklaringsmogelijkheden. Daarnaast combineer ik kennis, psychologie, mindfulness, "Met beide benen op de grond" en bewust zijn samen.

Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen, visioenen en dit dus ook in mijn verklaringen door laat stromen.          

 

          

 

Marjan schrijft regelmatig een blog voor kinderen en tieners, volwassen  over dromen, slapen,visioenen en mindfulness, het onderbewuste, groei en ontwikkeling vanuit de diepste kern van je ziel en je intuïtie, bron en basis.      

Naast het blog schrijft ze ook de droompicture waarin ze een prachtig droom woord uitlicht.  

Mini Droom
PDF – 692,2 KB 122 downloads
Bewust Dromen
PDF – 560,3 KB 108 downloads