• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Viool droom picture

Viool droom picture

Gepubliceerd op 5 januari 2020 om 09:25

Dromen of visioenen over een viool vertellen je dat je rust en harmonie in de familie wilt vinden. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan hartstocht en emoties uiten, maar ook aan seksuele verlangens, het spelen met je sensualiteit en creatieve mogelijkheden. Een viool weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan.

Dat geeft dus aan dat als je droomt over een viool dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. Je bent de viool, je bent de snaar, je bent de persoon die luistert dus dit soort dromen weerspiegelen altijd jezelf en je meest pure ik. 

 

   

Dromen of visioenen waarin je viool speelt, vertellen je over de eer en waardigheid waarmee je leert en leeft in je leven. Een andere uitleg is dat je door veel oefenen en geduld en tijd steken in dingen, je overvloedige giften zult ontvangen. Elke snaar is een levenssnaar en/of zelfs de verbinding met je aura, chakra's en energie trilling. Een viool weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een viool dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

 

 

Dromen of visioenen van een viool waarvan de snaren gebroken zijn, of een viool zonder snaren, vertellen je over tegenslag in de liefde, er is niemand in je omgeving die je kunt bekoren. Een andere uitleg is dat gebroken snaren je vertellen dat de verbindingsproblemen met het verleden zijn verbroken, de zakelijke verbinding of de verbindingen met een tweelingziel is verbroken. Dit hoeft niet altijd een negatieve uitleg te zijn, want een einde of verbroken verbinding kan ook een verlossing zijn.

Gebroken snaren gaan over bewustwording van het feit dat er ongezonde verbindingen (zielsverbindingen) worden doorbroken. Maar ook en dit is heel belangrijk oude energieën, vorige levens trillingen, levenssnaren, aura obstakels, chakra's helen plaats vind Als belangrijk alternatief is dat de gebroken snaar jezelf weerspiegeld, je gevoel als gebroken zijn, niet prettig voelen dit kan zowel op spiritueel niveau zijn als lichamelijk maar ook geestelijk. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.