• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Piano droom picture

Piano droom picture

Gepubliceerd op 6 januari 2019 om 08:46

Visioenen of dromen over de piano vertellen je over het uiten van je creatieve talenten en natuurlijk ook je muzikale talenten. Een andere uitleg is dat je de balans hebt gevonden die je nodig hebt in het leven en/of de situatie waarin je zit. Een andere uitleg is rust, ontspanning, je innerlijke kind en je diepste ware ik vinden, die zich kan uiten. Nog een andere uitleg is een kans op blije en onverwachte nieuwe ontwikkelingen of leuke gebeurtenissen en vooral de vruchten plukken van je harde werken. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan. 

 

 

Dromen of visioenen waarin je piano speelt, vertellen je over de zoektocht naar harmonie en rust in je leven. Een belangrijke aanvulling hierop is het uiten van creativiteit, je innerlijke kind, je ware zuivere ik. De zoektocht naar je bron, je basis, je hart, je intuïtie, je gevoel, je zielskleuren en energie. Daarnaast kan het ook een weerspiegeling van zijn van een vorig leven en/of een situatie waarin een soortgelijke energie aanwezig is geweest. Herinnering van iets wat je echt heel diep in je ziel heeft geraakt en nu tot uiting mag komen. Een andere uitleg is de kennis, en de mogelijkheden om meer tijd te besteden aan je hobby’s en interesses, maar doe dit met vlijt. 

 

 

Een oude of een versleten piano in je droom of visioen vertelt je dat je problemen ervaart om je goed te uiten, creatief en vooral je gevoel te gebruiken, om te genieten van muziek en van het leven. Een andere uitleg is dat je oude of verloren ideeën hebt die niet meer passend zijn. Vorige levens ervaringen en/of dingen vanuit het verleden dat steeds nog invloed op je zielsmuziek heeft of hebben -niet lekker in je vel zitten hoort hier ook bij, maar je kunt ook denken dat je je nieuwe zielskleuren nog niet hebt gevonden of geaccepteerd. 

Een alternatieve uitleg is dat een oude piano vertelt dat je fouten in het verleden nog steeds invloed hebben op het heden, en dat je blijft hangen in deze energie. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een versleten of oude piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

    

 

Dromen of visioenen waarin je mooi pianospel hoort vertelt je over ontspanning, rust, balans, het creatief uiten, voorspoed en een goede gezondheid, maar ook wijsheid en geduld door oefening. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan. 

Visioenen of dromen over vals pianospel vertellen je dat het tijd is om beslissingen te nemen, maar ook dat je meer aandacht moet besteden aan je gevoelens, je meest pure ik en je creatieve oefeningen, je innerlijke kind. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een vals pianospel of valse piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

 

 

Een kapotte piano in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat er een einde komt aan een mooie periode vol met uitingen en gezelligheid, rust, innerlijke balans en creativiteit, maar ook ontevredenheid of tegenslag. Het kan zijn dat je iets niet afgemaakt, bereikt en niet doorgezet hebt, en je je hier nu bewust van mag worden. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een kapotte piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.