• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Sportschool droom picture

Sportschool droom picture

Gepubliceerd op 1 januari 2020 om 17:55

Een droom of visioen waarin je aan het sporten bent vertelt je over het leren van regels, talent hebben en het bereiken van je doel. Een andere uitleg is het belang van samenwerking, harmonie en het werken in een team, dat de sleutel vormt van een leven dat in balans is. Een alternatieve uitleg is dat sport je gevoelens over seks, agressieve handeling, uitingen en sociale problemen vertellen.

 

Sportschool dromen kun je zowel positief als negatief ervaren dit is compleet afhankelijk of je als winnaar uit de bus komt of niet. Je bent zowel je tegenstander als de deelnemer en de trainer. Een andere uitleg is dat het ook leren en studeren vertegenwoordigd - je bent niet morgen een ervaringsdeskundige, hiervoor moet je voorbereidingen treffen.

 

Geduld, oefenen en proberen, wachten grote meesters nemen alle tijd van de wereld voordat ze naar buiten treden. Het is zowel de overwinning als de falende (ego) weg om daar te komen waar je wilt zijn in het leven.  

 

Nog een andere uitleg is het plezier hebben in samenwerking, teamverband en gelijkgestemde aantrekken - op het juiste moment vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Een spirituele uitleg is dat een sportschool ook de verbinding weerspiegeld met het hogere, dimensies, universum, goden en/of dat waarmee je verbonden bent.  Hogere spirituele ervaringen en zielsgroei vanuit de bron, je basis en levensdoel 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.