• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Sprinkhaan droom picture

Sprinkhaan droom picture

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 16:25

Dromen of visioenen over een sprinkhaan vertellen je over de pogingen om de vrijheid te ervaren of te krijgen, maar ook de wensen om iets nieuws te ondernemen en impulsief gedrag. Een andere uitleg is gebrek aan emotionele ondersteuning en bevrediging. Nog een andere uitleg is dat de sprinkhaan ook kan staan voor een periode van transformatie richting iets nieuws in je leven, en dan vooral gericht op het emotionele en geestelijke in je leven.

   

Een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt niet creatief te zijn, je niet kunnen uiten, geen inspiratie te hebben, maar dat je ook geen inzicht of uitzicht hebt op een wens, project, droom of idee. Dromen over een sprinkhaan vertellen je over astraal reizen, stapt over obstakels heen en maakt nieuwe stappen vooruit. Een aanvulling hierop is snelle transformatie en veranderingen in het leven en/of de situatie waarin je zit.

 

De sprinkhaan is de boodschappen van affirmatie, visualisatie, de wet van de aantrekking - dat wat je wenst komt naar je toe - mits je net als de sprinkhaan ook actie onderneemt. Nog een aanvulling hierop is dat de sprinkhaan vaak tijdens het oogstseizoen aan je verschijnt waardoor je vooral verbinding kunt ervaren met zomer en najaar (herfst dromen) energie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.