• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bestek droom picture

Bestek droom picture

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 15:49

Mes

Als je droomt of een visioen hebt over een mes, dan vertelt over het willen uiten van woede, agressie, pijn, verdriet en angst. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan het ontbinden van een situatie, obstakels of relatie waarin je je niet fijn voelt. Je kunt ook denken aan relaties afsluiten en zelfs familiebanden wilt doorsnijden. Nog een aanvulling hierop is dat er sprake kan zijn van energetische banden van ongezonde relaties doorsnijden en/of een einde maken aan iets wat niet meer passend is.

Nog een andere uitleg is dat je de behoefte hebt om zweren, problemen, emoties, gevoelens uit je lichaam of je leven te snijden, de bewustwording van de pijn en het vinden van oplossingen door het te verwijderen omdat het niet gezond is. Een alternatieve uitleg is dat je leeft in een situatie die niet harmonieus is die je niet of moeilijk onder controle hebt.

 

 

Vork

Dromen en visioenen over een vork vertellen je, dat je grip probeert te krijgen op een situatie of emoties, twijfel in je leven. Een andere uitleg is, dat er een stukje opgekropte woede is die moet worden geuit, zodat je het los kunt laten. Nog een andere uitleg is, het ervaren van verbindingen die van korte duur zijn, een tijdelijk kans die op je pad komt.

Dromen of visioenen over een vork gaan over de verbinden die je hebt lopen, elke poot van de vork weerspiegeld een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Je kunt ook denken het verlangen naar meer balans in het leven en/of niet goed geaard zijn en meer geaard willen zijn en/of hier bewust mee bezig zijn. 

 

  

Lepel

Dromen of visioenen over een lepel vertellen je dat je inzicht wilt krijgen in een bepaalde situatie en/of ervaring waarin je zit. De hoeveelheid die je op je lepel schept vertelt dan ook precies dat wat je allemaal probeert of wilt dragen. Dromen over een lepel geven aan wat je jezelf aantrekt, wat je naar je toehaalt en/of hoe je er mee omgaat. Een andere uitleg is dat de lepel verbonden is met vocht zoals bijvoorbeeld soep en/of water waardoor de lepel gebruiken ook een verbinding maakt met helen en genezen, reinigen en schoonmaken. 

 

 

 

Let heel goed op hoe het bestek eruit ziet, als het gaat om droom verklaren is dit een duidelijk signaal - welke bestek gebruik je, vork, lepel of mes?. Kijk ook goed hoe het is gedecoreerd, waar gebruik je het voor, hoe is het neergelegd, kleur, geur, materiaal enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.