• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Wachtwoord Droom Picture

Wachtwoord Droom Picture

Gepubliceerd op 1 april 2019 om 14:47

Dromen of visioenen waarin je een wachtwoord of code nodig hebt om iets te openen vertellen je, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je moet nagaan of je alle juiste en geschikte informatie hebt om iets te kunnen openen. Je bent klaar voor veranderingen, nieuwe mogelijkheden en kansen.

Volg je hart, je innerlijke wijsheid en je bereikt het onbekende. Een belangrijke uitleg is, de projectie en spiegeling van je ware wensen van je hart. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat een specifieke datum en getal je inzicht en kennis kan verschaffen over een situatie. 

 

Een droom of visioen over een verkeerd, of ander wachtwoord of code vertelt je, dat je je verleden nog niet hebt losgelaten en dan vooral de gevoelens, emoties en problemen die nog verborgen zijn. Zoek uit welke informatie en kennis je mist. Een alternatieve uitleg is, dat je nog niet mag weten wat er zich achter de code bevindt. De onbekende toekomst wordt beveiligd en gaat pas open op het moment dat alles goed afgerond is.

 

Een droom of visioen over een oud wachtwoord vertelt je over de behoefte om door te gaan op het verleden. Je bent innerlijk of uiterlijk aan iets nieuws begonnen en je beseft dat bij nieuwe dingen ook andere innerlijke codes nodig zijn. Je zit voor je gevoel vast in het verleden en en bent nog niet in het heden of in de toekomst.

 

Een droom of visioen waarin je om een wachtwoord vraagt vertelt je over hulp en ondersteuning vragen om inzichten te krijgen in de situatie, of hoe je de problemen op kunt lossen. Een andere uitleg is dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je de oplossing of het obstakel zelf kunt overwinnen door te luisteren naar je innerlijke wijsheid en kennis.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.