• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kast droom picture

Kast droom picture

Gepubliceerd op 7 januari 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een volle ingerichte kast vertelt je over hart, je ware zelf, de persoonlijke spullen die je na aan het hart liggen. Je kunt dan vooral denken aan je zielsspullen uit het verleden, het heden en vooral dat wat je nodig hebt in je dagelijkse leven. De spullen in de kast reflecteren en spiegelen je meest innerlijke ik, je ware zelf, wie je bent, wie je was, wie je wilt zijn en alles wat daaraan verwant is. Het is ook een verwijzing naar je persoonlijke bagage, zielservaring, je levensboek enzovoorts.

 

Let dus goed op wat er in de kast ligt, opgevouwen, vies, schoon, oud, nieuw, kleur, structuur enzovoorts. dit vertelt je namelijk precies waar het over gaat en/of wat je hiermee kunt doen. Door goed op  te letten hoe en wat er in de kast aanwezig is, hoe je het kunt verklaren ( luister goed naar je intuïtie, je bron, je hart, je gidsen, universum. 


Als de kast leeg is in je droom of visioen vertelt dit dat je het gevoel hebt een deel van jezelf verloren te hebben, je ware gevoel is de weg kwijt. Een andere uitleg is het afsluiten van een periode, opruimen en loslaten, je hebt dat wat je niet meer nodig hebt weggegooid en bent nu klaar voor iets compleets nieuws. Een alternatieve uitleg is het ervaren van ontevredenheid, en geen plezier en inzichten hebben. Heroverwegen van oude ongezonde patronen, en als het ware opnieuw de zielskast (wensen, dromen, verlangens) invullen. De lege pagina van een nieuw boek of de bladzijde omslaan van je zielsboek ervaring. 

 


Ben je de kast aan het opruimen, dan vertelt dit je over het ordenen, herzien, overwegen, reflecteren om zo tot een gedegen oplossing, antwoord en mogelijkheid te komen. Een andere uitleg is het loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt. Nog een andere uitleg is de angst om het verleden, obstakels, emoties en problemen los te laten. Een alternatieve uitleg is het ervaren van ontevredenheid, en geen plezier en inzichten hebben. Heroverwegen van oude ongezonde patronen, en als het ware opnieuw de zielskast (wensen, dromen, verlangens) invullen. De lege pagina van een nieuw boek of de bladzijde omslaan van je zielsboek ervaring. 

 

Is de kast in je droom of visioen netjes en geordend, dan gaat dit over controle, met soms de ervaring van Controle freak zijn. De touwtjes echt niet los willen of kunnen los laten. Een andere uitleg is bewustzijn van je huidige gevoelens, emoties, maar ook inzichten en zekerheid ervaren; je weet precies wat je wilt en waartoe je in staat bent. Controle, alles valt op zijn plek (puzzelstukjes) ervaring en ruimte in je hoofd en leven voor iets onverwachts; de uitdaging leren aangaan. 


Dromen en visioenen over een gesloten kast vertellen je dat je op zoek bent naar mogelijkheden om inzicht te krijgen in je ware zelf, je hart, je wensen, je persoonlijkheid, je gevoelens, emoties, het verleden maar op een of andere manier weet je niet hoe je bij deze informatie komt, je moet op zoek naar de sleutel. Een andere uitleg is dat het niet de juiste tijd is om inzichten te krijgen, of dat je niet op zoek moet blijven gaan naar het verleden.

 
Gammele kast, halve kast, uit elkaar vallende kast of scheve kast in je droom vertelt je over je over angsten, twijfels, iets wat nog geen vorm heeft aangenomen. Maar het gaat vooral over je hart, je ware zelf, je bron, de persoonlijke spullen die je na aan het hart liggen. Echter voel je op dit moment niet stabiel, onzeker, twijfelend en beperkt waardoor je niet goed weet wat je wilt, waar je naar toe moet, je hart enzovoorts. Een alternatieve aanvullende uitleg is dat je bewust mag worden van je creativiteit, je zielskleuren en dat je niet tussen de lijntjes hoe te kleuren - de kast weerspiegeld je ziel dus dat niet alles rechtstaat is zo gek nog niet toch! Dat je wensen, dromen, je zielskleuren, niet helemaal goed in elkaar zit geeft niets je hebt alle tijd van de wereld om rustig de puzzelstukjes in elkaar te zetten en/of te verbeteren. 

De spullen in de kast reflecteren en spiegelen je meest innerlijke ik, je ware zelf, wie je bent, wie je was, wie je wilt zijn en alles wat daaraan verwant is; maar je ervaart op dit moment hierin tegenslag. Een andere uitleg is dat een gammele kast, een halve kast, een uit elkaar vallende kast de aandachtspunten vertegenwoordigd die je nodig hebt om verder te kunnen in je leven of situatie. Zet de kast opnieuw in elkaar, vanuit de scherven van het verleden vind je de parels van morgen.

Let dus goed op wat er in de kast ligt, opgevouwen, vies, schoon, oud, nieuw,  kleur, structuur enzovoorts. dit vertelt je namelijk precies waar het over gaat en/of wat je hiermee kunt doen. Door goed op  te letten hoe en wat er in de kast aanwezig is, hoe je het kunt verklaren ( luister goed naar je intuïtie, je bron, je hart, je gidsen, universum. 

 

 
Oude kast in je droom of visioen vertelt je iets over je hart dat nog verbonden is met het verleden in de breedste zin van het woord. Je kunt denken aan je geschiedenis, karma, oude wonden, vorig leven, je familie, erfenissen en dat wat geweest is maar dagelijks nog invloed heeft op hoe je jezelf voelt, presenteert en reflecteert. Het is je gevoel, je meest pure en ware ik, je bron, je basis, je hart en natuurlijk ook je verbinding met je gidsen, helpers, engelen, het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. 

Een alternatieve uitleg is dat een oude kast je on realistische dromen, wensen, ideeën weerspiegelen die je misschien wel naast je hebt neer gezet of achter je hebt gelaten. Dat wat je wel wilde maar nog niet hebt ondernomen, wat je maar niet voor elkaar krijgt enzovoorts. 

 

De spullen in de oude kast reflecteren en spiegelen je meest innerlijke ik, je ware zelf, wie je was en/of wie je droomde of wenste te zijn. Let dus goed op wat er in de kast ligt, opgevouwen, vies, schoon, oud, nieuw, kleur, structuur enzovoorts. dit vertelt je namelijk precies waar het over gaat en/of wat je hiermee kunt doen. Door goed op  te letten hoe en wat er in de kast aanwezig is, hoe je het kunt verklaren ( luister goed naar je intuïtie, je bron, je hart, je gidsen, universum. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.