• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Eucalyptus droom picture

Eucalyptus droom picture

Gepubliceerd op 16 januari 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over Eucalyptus vertellen je over verbindingen en spiritueel ontspannen, inzicht en helende geneeskracht. Het helende vermogen om jezelf te genezen, met andere woorden een situatie en/of ervaring waarin je zit is aan het genezen en helen. Een andere uitleg is dat je het gevoel kunt ervaren tussen je innerlijke demonen, de donkere ervaringen (onderwereld) hemel, het licht en je positieve eigenschappen. Je vrouwelijke en mannelijke energie. 

Een spirituele verklaring is dat de Eucalyptus verbinding weerspiegeld je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.     

   

Spirituele Bloemen droomkennis over de heerlijk ruikende (Latijnse naam) Eucalyptus helpt je bij het reinigen van je ziel en zorgt ervoor dat je de diepere trilling van binnen naar buiten kunt ervaren. De Eucalyptus vraagt je om op je eigen benen te gaan staan, om op je eigen billen te gaan zitten. Het is de bewustwording van feit dat er een diepe verbinding is met al je zintuigen; zien, horen, ruiken en proeven. 

 

Helderhorend, helderziend, helderwetend en heldervoelend worden aangeraakt door de Eucalyptus ontwikkeld, vergroot en versterkt. Het maakt je bewust van het feit dat jezelf verantwoordelijk bent voor je eigen situatie en je eigen inbreng "ga in je eigen lichaam zitten" voel de ziel en het lichaam stromen als één geheel.

 

Welke keuzes je ook maakt in het leven en/of wat andere mensen in je omgeving van je verwachten is niet van belang de Eucalyptus zorgt ervoor dat je alles kunt terugkoppelen naar jezelf en waar dat jij in gelooft. Zo aards als de eucalyptus dan ook aanvoelt, zo spiritueel, magische ,zwevend en wonderbaarlijk laat het je groeien en ontwikkelen, zuiveren en ontspannen; het hogere spirituele en de diepste verbinding met Spirit en het Universum. We vormen een samen een eenheid, samenwerking vanuit de pure oerbron die in jezelf vertegenwoordigd zit.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.