• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Helderweten /horen/voelen/zien droom picture

Helderweten /horen/voelen/zien droom picture

Gepubliceerd op 15 april 2019 om 07:00

Helderweten

Dromen en Visioenen waarin helderwetend voorkomt gaan over de persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling vanuit je bron, je onderbuik en je basis. De energiestroom vanuit je onderbuik, je hart, je ziel. Het geeft aan dat je jezelf meer mag verbinden met het feit dat je de signalen, energie om kunt zetten naar woorden. Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderwetendheid, gave en je eventuele zielenopdrachten hierin.

Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open. Een andere uitleg is dat we soms dingen diep van binnen weten maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderweten voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigengevoelens en je eigen gaves.  

 

 

Helderhoren

Dromen en visioenen waarin helderhoren voorkomt vertellen je iets over de manier waarop je verbinding maakt met spirit, je gidsen, het hogere, het universum, engelen, opgestegenmeesters, elementenwezens, goden en godinnen enzovoorts en/of daar waarmee je verbonden voelt. Luister je wel naar de signalen die wij je verzenden, de hoge toon in je oren komt niet voor niets. Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderhoren gave en je eventuele zielenopdrachten hierin.

Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open. Een andere uitleg is dat we soms dingen horen maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderhoren voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigen horen en je eigen gaves.  

Heldervoelen

Visioenen en dromen waarin je heldervoelend bent vertelt je over het vermogen om in de droom of visioen de juiste energie op te pakken, je weet of iets positief of negatief verloopt. Je bent je dus heel bewust van de energie van de situatie, droom, visioen of dagdroom en daardoor ook waakzaam over de invloed van buitenaf of de ontwikkeling van de situatie. Je maakt verbinding met energie, trilling en de hogere dimensies.

Leren en groeien te vertrouwen op jezelf en je eigen innerlijke trilling kompas. Het is daarnaast ook een bevestiging van je heldervoelendheid gave en je eventuele zielenopdrachten hierin. Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open. 

    

   

Helderzien

Helderzien dromen en visioenen gaan over dingen het aantrekken en bijna letterlijk met je ogen zien, tastbaar maken en tastbaar ervaren. Je kunt helderzien dromen en visioenen ook koppelen aan helderdromen en lucide dromen eigenlijk is het een broertje of zusje van. Je weet dus heel bewust waar je naar toegaat- kleur, locatie, situatie, omgeving enzovoorts. Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderzeindheid, gave en je eventuele zielenopdrachten hierin.

Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open Een andere uitleg is dat we soms dingen diep van binnen weten maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderweten voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigengevoelens en je eigen gaves.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.