• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Brandweer droom picture

Brandweer droom picture

Gepubliceerd op 1 januari 2019 om 07:00

Als je droomt of een visioen ziet over een brandweerwagen vertelt dit je dat je de neiging hebt om meer aan de behoeften van andere mensen te denken dan aan je eigen behoeften in je leven. Je kunt je ook zorgen maken over situaties die werkelijk buiten je macht liggen. Je zou niet moeten proberen om altijd de bindende factor te zijn, en alles proberen op te lossen, ondanks dat je weet dat je zelf ook een mening hebt.

 

Het kan ook betekenen dat je voor veel wel het materiaal en de mogelijkheid in huis hebt, maar dat is nog geen garantie voor succesvol zijn. Dromen en visioenen over de brandweer weerspiegelen jezelf en hoe je in deze situatie handelt en reageert. Je bent het vuur, je bent ook diegene die het kan blussen en/of onder controle heeft. 

 

De brandweerman, brandweervrouw in een droom of visioen vertelt je dat je hulp krijgt bij woede en agressie, opgekropte emoties die spontaan tot uiting kunnen komen en die je niet meer in de hand hebt; je krijgt hulp zodat dit opgelost kan worden en geblust van binnen waarna je het obstakel hebt overwonnen.

Dromen en visioenen over een brandweerman, brandweervrouw weerspiegelen jezelf en hoe je in deze situatie handelt en reageert. Je bent het vuur, je bent ook diegene die het kan blussen en/of onder controle heeft. 

 

 

Als je iets ziet branden vertelt dit over je meest intense gevoelens en/of passionele seksuele gevoelens, waarvan je je tot op heden nog niet bewust was. Er is een kwestie die je niet langer kan negeren in je leven. Het kan ook vertellen dat je wat tijd voor jezelf moet nemen en relaxen, want je bent oververhit geraakt door opgekropte emoties die zich hebben gemanifesteerd en onder je huid zitten.

Brand in je dromen en visioenen weerspiegeld ook pure passie, je kern, je basis, je hartverlangen vanuit de breedste zin van het woord. Je kunt dus ook denken aan hobby's vanuit je diepste kern, werken met al je passie enzovoorts. Als het ware ben jij de brand, jijzelf bent het vuur en ook dat wat in brand staat. Je spiegelt jezelf op de situatie ongeacht wat het is en/of wat je eigen betrokkenheid is.   

 

Dromen of visioenen waarin er brand is vertelt je over het innerlijke vuur, je woede, je angsten en je gevoelens die op dit moment binnen in jezelf naar de oppervlakte aan het komen zijn. Een alternatieve uitleg is dat je geen controle hebt over de situatie waarin je zit - dat je afhankelijk bent van andere mensen of je omgeving. 

Spirituele uitleg is dat er een verbinding is met de elementenwezens en in dit geval de vuurwezens als Vulkanen, Vuur Devas en Draken.

  

Dromen zijn een verwerking van je dagelijkse leven dus als er iets heel heftigs in je leven gebeurt dan kan dit via je dromenwereld naar buitenkomen Ambulance, Politie, Brandweer dromen komen hier heel vaak in voor!    


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.