• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Gevangenis droom picture

Gevangenis droom picture

Gepubliceerd op 4 september 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over dat je in de bajes of de gevangenis zit vertellen je dat je je opgesloten voelt in een bepaalde levenssituatie waaruit je geen oplossing kunt vinden, je overwint de obstakels niet. Probeer te achterhalen waarom, en hoe je in deze onoverkomelijke problemen bent beland.

Een hele belangrijke uitleg is dat de gevangenis je eigen grenzen weerspiegeld (de door jezelf opgetrokken grenzen) Je kunt het zien als je innerlijke gevangenis! Je bent daarnaast zowel de overtreder ( je eigen overtredingen gevoel) als de opgeslotene, als de beveiliger in de situatie.

 

 

Met andere woorden je corrigeert of straft jezelf, je beperkt jezelf enzovoorts. Vaak is een gevangenis droom de bewustwording dat je niet zo streng voor jezelf moet zijn - of dat er sprake kan zijn van dat je denkt dat andere je beoordelen / veroordelen enzovoorts. 

Een alternatieve uitleg is dat je alles vanaf een afstandje wil bekijken in het leven, om beter inzicht in de situatie te krijgen. Een alternatieve uitleg is dat de gevangenis, bajes een herinnering is van een vorig leven, oude wonden, je geschiedenis die te maken heeft gehad met detentie. 

      

 

Als je droomt of een visioen hebt over een gevangenisbewaarder, bewaker vertelt dit je jezelf probeert te wijzen op je eigen gedrag, acties, visie van de laatste tijd. (bewustwording dit kun je zowel positief als negatief ervaren)  

Het kan natuurlijk ook zijn dat er iemand in je leven aanwezig is die autoriteit vertegenwoordigd waardoor je de persoonlijke grenzen aanraakt; dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

De gevangenisbewaarder, bewaker weerspiegeld ook het beschermende karakter om in de herhaling te vallen, of om oude patronen te doorbreken zodat er ruimte komt om het opnieuw te beoordelen. 

Een hele belangrijke uitleg is dat de gevangenisbewaarder, bewaker je eigen grenzen weerspiegeld (de door jezelf opgetrokken grenzen) Je kunt het zien als je innerlijke gevangenis! Je bent daarnaast zowel de overtreder ( je eigen overtredingen gevoel) als de opgeslotene, als de beveiliger in de situatie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.