• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Boodschappen droom picture

Boodschappen droom picture

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 07:00

Boodschappen Als je droomt of een visioen hebt dat je boodschappen doet vertelt dit, dat je hetgeen je tot nu toe onvoldoende hebt verkregen, toch zult ontvangen. Dit kunnen dingen zijn zoals geld of producten, maar bijvoorbeeld ook kennis of liefde, wijsheid en mogelijkheden. Het zijn vaak dingen waar je veel voor hebt moeten doen; werk aan de winkel enzovoorts.

Dromen over boodschappen doen dan ook zowel positief als negatief ontvangen - je hebt het gevoel iets gemist te hebben, misgelopen, niet verdienen. Met aan de andere kant creëer je een kans, je hebt er lang op moeten wachten en/of je kunt je wens, droom, idee (alsnog) ontvangen het universum betaalt in overvloed uit ervaring. 

 

    

Een vol winkelwagentje gaat over gemak en comfort in je leven, maar ook over innerlijke wijsheid, kennis en alles wat je nodig hebt. Een andere uitleg is overdaad, teveel van je zelf eisen, teveel hooi op je vork nemen in je leven. Het is een weerspiegeling van je hart, je bent diegene die de producten koopt, maakt, inlaad en afrekent! Een aanvulling hierop is dat je het gehele proces vertegenwoordigd van A tot Z. Het is je zielservaring, je waakbestaan ervaring die hierin wordt weerspiegeld.    

 

Dromen en visioenen over Boodschappen doen vertellen je iets over het hart en de manier waarop je in het leven staat. Je weet wat je hebt geleerd, wat je hebt overwonnen, wat je diepste verlangens zijn en dat wat je niet hebt maar wel wilt bezitten (maar wel nodig hebt). Een andere uitleg is, dat het vertelt over de herinneringen uit het verleden die je hebt opgeslagen in je geheugen.

 

De producten die je koopt in je dromen en visioenen vertellen je over dat wat je graag zou willen doen, wat je karaktereigenschappen zijn, je levensdoelen en de mogelijkheden. Kennis en informatie die je zoekt en dat wat je niet bezit in het leven maar wat wel belangrijk is voor je ontwikkeling. Ook het verleden, schaamte en emoties die je overwonnen hebt worden in dromen en visioen als deze onder je aandacht gebracht. 

 

Dromen of visioenen dat je aan het winkelen bent vertellen je over de behoeftes en wensen die je graag vervuld zou willen hebben. Een andere uitleg is, dat je behoefde hebt aan mensen om je heen, je bent aan het vereenzamen je zou wel eens nieuwe vrienden en kennissen willen opdoen. Let dus goed op wat je koopt, dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.