• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Rood Droom Picture

Rood Droom Picture

Gepubliceerd op 8 januari 2019 om 07:00

Rood is de kleur van kracht, fysieke energie, vastberadenheid, voor moed bij tegenstand en voor verandering in moeilijke omstandigheden. Ook bij liefde, passie, zelfvertrouwen, gezondheid, seksuele potentie, wilskracht. Je kunt rode kaarsen gebruiken als je hulp wilt bij één van deze bovenstaande onderwerpen.

 

Met de kleur rood maak je contact met de vuurwezens, de engelen van liefde; verleden geliefden en het hiernamaals in je dromen en visioenen. Dromen waarin de kleur rood verschijnt vertelt je de verbinding met de ondergaande zon of de opkomende maan energie - daarnaast staat het in verbinding met de rode planeet (Sirius) 

Je kunt ook denken aan de oerbron, de vrouwelijke energie en de baarmoeder van het leven -de levenscyclus en de maandelijkse lichamelijke transformatie. Een aanvullende uitleg is natuurlijk de kleur rood in verbinding staat met bloed, lava, de levensader, geschiedenis, je voorouders, vorig leven, emoties, gevoelens enzovoorts.  

 

    

  

Rode kaars

Met de rode kaars maak je contact met de vuurwezens, de engelen van liefde; verleden geliefden. De roden kaarsen zijn zeer geschikt voor rituele en meditaties die te maken hebben met hartzaken, passie en innerlijke vuur. Uiteraard kun je de rode kaas ook branden bij een foto van een overleden geliefde of een geliefde die hulp nodig heeft etc. Je kunt de rode kaars ook zeer goed gebruiken bij tweelingzielen en zielsliefde die aandacht nodig heeft.

 

  

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.