• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Koelkast, Diepvriezer droom picture

Koelkast, Diepvriezer droom picture

Gepubliceerd op 4 januari 2019 om 07:00

Dromen of een visioen over een koelkast, ijskast, diepvriezer vertellen je dat je vooral persoonlijke spullen, karaktereigenschappen opzij hebt gezet om ze later nog een keer te bekijken of te beoordelen. Let op dat wat er in de ijskast, diepvriezer, koelkast ligt is heel belangrijk om te verklaren, het vertelt je precies wat je even naast je neer hebt gelegd en/of wat je op een later moment nodig hebt.

  

De koelkast, ijskast, diepvriezer staat vaak in de keuken of bijkeuken (keuken dromen en visioenen) en heeft dan ook een verwijzing naar je gevoelens, emoties, vrouwelijke verzorgende creatieve energie ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm en/of hoe voelt als mens. 

Hoe meer er in de koelkast, ijskast, vriezer, diepvriezer staat; hoe meer persoonlijke bagage, ervaringen, wensen enzovoorts. Met als aanvulling hoe minder er in staat hoe minder er is als zielslessen, persoonlijke opgeslagen moment enzovoorts. Let hierbij wel goed op wat er dus in staat en wat niet. Je bent de koelkast, diepvriezer, ijskast en je weerspiegeld ook de zielsproducten die er in te zien zijn!

    

Een andere uitleg is dat je iets langer houdbaar wilt houden, gevoelens, emoties, problemen en obstakels om rustig je keuze te maken. Of dit de juiste keuze is blijkt pas later; het is dan ook zowel positief als negatief uit te leggen. Het kan daarnaast ook verwijzen naar een vorig leven en/of een situatie die je al lang bent vergeten - dat wat nu weer naar bovenkomt of zichtbaar wordt. 

  

Een belangrijke alternatieve uitleg is dat je het gevoel kunt ervaren van gekwetst zijn alsof je het letterlijk in de ijskast hebt gezet ( de wachtstand). Een aanvulling hierop is dat je oude relaties niet te boven komt, en vooral pijn en verdoving voelt.

De koelkast, ijskast, vriezer is dan ook een reflectie of spiegeling van je eigen hart en gedrag. Het kan dus iets zijn uit je verleden, maar ook uit je heden en zelfs je dromen, wensen, projecten en/of verbindingen met gelijkgestemde of geliefdes. Het is een zeer brede uitleg omdat het namelijk je hart, je bron, je basis vertegenwoordigd. 

  

Een alternatieve uitleg is dat je als het ware een bewuste of onbewuste voorraad aanmaakt, om je energie  op te sparen /te verzamelen om op een later moment sterk en gezond er tegenaan te gaan in het leven.  Een aanvulling hierop is dat je de juiste informatie, kennis, wijsheid hebt verzameld en nu dus als het ware alles aan elkaar koppelt, gebruikt enzovoorts om succesvol te zijn.  

 

Als je in een droom of visioen de koelkast, ijskast, diepvriezer op een koudere stand zet, vertelt dit over de behoefte om nog langer keuzes, gevoelens, emoties, problemen en obstakels uit te stellen, je durft gewoonweg je ware zelf, je hart niet open te zetten. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.