• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Rozenkwarts droom picture

Rozenkwarts droom picture

Gepubliceerd op 1 december 2019 om 08:00

Dromen en visioenen over de Rozenkwarts vertelt je over het helen en genezen van de vrouwelijke aspecten, liefde en genegenheid. Daarnaast zorgt de rozenkwarts ook voor een zachte overgang en transformatie. Een andere uitleg is dat de rozenkwarts een verbinding met het universum vertegenwoordigd op een positieve manier.

 

De rozenkwarts daagt je uit om de onderliggende oorzaken, problemen naar boven te laten komen. Je ervaart inspiratie en het vermogen om nieuwe dingen aan te trekken in je leven. Rozenkwarts  dromen helpt je bij het beter dromen, zachter inslapen (doorslapen) en natuurlijk een zachte verbinding ervaren met je hart, je bron, je basis.   

Dromen waarin rozenkwarts voorkomt beschermd je tegen schadelijke stralingsenergie van computers en mobieltjes, en harde omgevingsenergie. (als het ware ervaar je de bewustwording van de ongezonde energie en trilling) van je omgeving. 

Een aanvullende uitleg is dat de rozenkwarts dromen en visioenen je helpen met zelfliefde, genegenheid en het openen van je hartchakra, je innerlijke pure zelf. De rozenkwarts dromen en visioenen is de belangrijkste helper en ondersteuner op het gebied van slapen, nachtmerries, angsten, slaapkamerangst enzovoorts die je aan het overwinnen bent en/of waarmee je dus in je waakbestaan aan de slag mag gaan.  

 

  

Aanvullende droominfo

Als er in je dromen of visioenen kristallen verschijnen dan heeft dit een hele speciale boodschap en daarnaast zijn de kristallen, mineralen of edelstenen verbonden aan jezelf (lichamelijk en geestelijk of spiritueel). Maar je kunt ook denken aan je chakra’s en je persoonlijke energie.

En niet te vergeten de planeten en het spirituele magische onderdeel. Dromen en Visioenen over kristallen, mineralen, edelstenen kan ook wijzen op verdiepen in de kracht van de natuur, edelstenen, mineralen en kristallen.  

Daarnaast staan edelstenen, kristallen, mineralen altijd in verbinding met de prachtige planeet waarop wij leven en natuurlijk het universum – natuur en verbinding met het hogere doel etc.

 

 

 

 

Spiritueel

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het dromende hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts is de kwart om je te helpen met je slaapproblemen, dromen, visioenen, dagdromen. 

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele  verlangens en eventuele problemen, de vruchtbaarheid. 

 
Rozenkwarts Helpt bij heimwee, zielenpijnen en vorige leven, de droom en zielswereld. Het helpt je ook met duizeligheid, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree.

Het geweldige van de rozenkwarts is dat het ook de creativiteit en fantasie, geestelijke groei en bevordert. Hierbij heeft de droom en visioenen wereld een grote rol. De deuren van je ziel, de laagjes worden geopend en duidelijk. Het brengt je  liefde, zelfrespect, kunst visualiserend denken. 
 

Tijdens het dagdromen, slapen, dromen kalmeert en vermindert de rozenkwarts je ziel, je geest. Het ondersteund je aura stroming en het helpt met het veranderen van de negatieve energie richting een meer liefdevolle positieve energie. Daarnaast werkt het zeer liefdevol en krachtig (helend) op je chakra's en dan vooral op je zonnevlecht chakra, secraal chakra en je hart chakra. 

Het versterkt je inlevingsvermogen en gevoeligheid, emoties, gevoelens en helpt veranderingen te accepteren ( zelfliefde en genegenheid).  Eigenwaarde en kracht, maar ook zelfkennis en zelfvertrouwen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.