• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Parel droom picture

Parel droom picture

Gepubliceerd op 9 januari 2020 om 07:00

Een parel in je droom of visioen vertelt je iets over emoties, gevoelens en vorige levens. De parel staat in verbinding met de baarmoeder van het leven en de geboorte van iets nieuws. Daarnaast verbind de parel je met zowel de gevoelens, verdriet, pijn, verleden als met de heling en genezing van oude wonden.

Dromen en visioenen waarin parels voorkomen geven een boodschap dat je dieper naar de bron van alles mag kijken, dat je je innerlijke kracht bon mag vinden- je bezit meer kracht dan je nu denkt. Daarnaast vertelt een droom of visioen over de parel je de verbinding met het hogere in jezelf, de energietrilling van het universum en de hoge spirituele doelen.

 

Parels in dromen vertellen je heel veel over het innerlijke reinigen en genezen. Daarnaast geeft een pareldroom je ook inzicht in de baarmoeder van je hele wezen, je leven; vorig leven en de cradle of life dromen. Open je hart en laat de parels je leven dromend verrijken. 

 

  

Aanvullende droominfo

Als er in je dromen of visioenen kristallen verschijnen dan heeft dit een hele speciale boodschap en daarnaast zijn de kristallen, mineralen of edelstenen verbonden aan jezelf (lichamelijk en geestelijk of spiritueel). Maar je kunt ook denken aan je chakra’s en je persoonlijke energie.

En niet te vergeten de planeten en het spirituele magische onderdeel. Dromen en Visioenen over kristallen, mineralen, edelstenen kan ook wijzen op verdiepen in de kracht van de natuur, edelstenen, mineralen en kristallen.  

Daarnaast staan edelstenen, kristallen, mineralen altijd in verbinding met de prachtige planeet waarop wij leven en natuurlijk het universum – natuur en verbinding met het hogere doel etc.

 

 

 

 

Spiritueel

Parels hebben een baarmoeder van het leven bewustwording. De Parel bevordert je dromen en dan kun je vooral bewust worden van je (emoties, gevoelens, helen en genezen dromen. Het helpt je om echt diep in je innerlijke gevoelens, vorige leven- baarmoeder van het leven te duiken. Met de golven van het leven mee te stromen en niet tegen de stroom in te zwemmen.

 

Het helpt je inzicht te krijgen over het dat wat niet stroomt, wat geheeld mag worden en/of dat het beste voor je werkt - je kunt ook denken aan in dienst is voor je hoogste zelf en/of het hoogste goed. De parel staat voor puurheid, de ziel, de bron, de basis. Vanuit deze ervaring stroomt ook je mannelijke en/of vrouwelijke energie. Het is verbonden met water en daarom dan ook zeer krachtig en vooral vrouwelijk en vruchtbaar, helend, verdiepend en gevoelig.  

 

Dromen en visioenen over parels vanuit het spirituele oogpunt gaan daarnaast ook over tweelingzielen, zielsvlammen, zielsmaatjes geboren uit dezelfde energie en/of zielsconnectie - de zelfde zielsparel. 

Daarnaast kan het ook verbinden worden met bescherming en ondersteuning van je zielsopdrachten en je levensweg - de opdracht of taak die je als prachtige pure ziel hebt aangenomen. Incarnatie, reïncarnatie en de baarmoeder van het leven en spirituele verbindingen met hogere trilling en dimensies. De parel is verbonden met water dus houd bij het verklaren dan ook rekening met de waterdroomuitleg!. 

  

 

Water dromen 

Visioenen of dromen over water vertellen je over het onderbewuste, je gevoel en je emoties. Water is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.