• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bus droom picture

Bus droom picture

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een bus vertellen je over een innerlijke reis die je samen met andere mensen volgt, je wordt ondersteund in je nieuwe kansen, mogelijkheden, wensen en ideeën. Hoe groter de bus, hoe zwaarder de lasten, de weg, de manier waarop je naar dingen kijkt kunnen aanvoelen.

 

Aan de andere kant kan een grote bus ook vertegenwoordigen dat je een inspiratiebron bent, mensen op je reis meeneemt en/of ondersteuning hebt van gelijkgestemde, geliefde enzovoorts.   

Zit je voorin de bus in je droom of visioen, dan ben je de drager van de ideeën en reizen andere mensen mee op jouw ideeën en verwachtingen. Als je droomt of een visioen hebt dat je op de bus wacht dan duidt dit op een tijdelijke tegenslag bij het bereiken van je persoonlijke doelen. 

Dromen of visioenen over het uitstappen bij de verkeerder halte vertellen je dat je nog niet klaar bent met je reis, met je veranderingen, of dat je twijfelt, niet de juist keuzes hebt gemaakt. Het vertelt je over onzekerheid, schaamte en onkunde, of niet voldoende informatie hebben ontvangen.  

 

Als je de bus mist, of in de verkeerde bus stapt, vertelt dit dat er iets in je leven niet helemaal goed is, je hebt verkeerde keuzes gemaakt. Je zou het wat langzamer aan moeten doen en een nieuw plan uitstippelen in je leven. Een andere uitleg is dat je nog niet klaar bent voor de nieuwe kansen, wensen, ideeën of veranderingen.

Een alternatieve uitleg is dat je het idee hebt dat je overal achteraan hobbelt, je komt altijd net te laat, of niet voldoende geïnformeerd en daardoor verlies je je gekozen doel uit het oog.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.