• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Pistool droom picture

Pistool droom picture

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 07:00

Als je over een geweer of pistool droomt, vertelt dit dat er agressie en woede. Een andere uitleg is dat er sprake kan zijn van het gevoel van of de ervaring van een mogelijk gevaar in je leven. Belangrijke aanvullende uitleg is dat jezelf het ware het geweer, het pistool, de kogel, het gevecht bent. 

 

Je weerspiegeld het gevecht, het geweer enzovoorts op de gehele droom en/of dit ervaar je in je waakbestaan. Het zijn je eigen woede, angst, verdriet emoties enzovoorts dat heel erg hard nodig tot uiting mag komen. Een andere uitleg is dat je moeite hebt met zaken als passiviteit, agressie, autoriteit en afhankelijkheid.  

 

Een andere uitleg van deze droom of visioen is dat het geweer of pistool een fallus of penis symbool weerspiegeld. Het vertegenwoordigt de mannelijke seksdrive, vruchtbaarheid en succes enzovoorts. Daarnaast kun je ook denken aan druk, kracht en doorzettingsvermogen alleen kun je het wel zien als destructief en/of negatief.

 

De mannelijke energie die knopen doorhakt, beslissingen neemt, op komt voor waar je in gelooft ongeacht de uitkomst en/of gevoelens van andere.  Afhankelijk hoe de droom of visioen aanvoelt geeft het ook de overwinnende krachtige energie weer. 

Ook staat het geweer, pistool voor macht en verlangen naar meer controle, kracht, overwinning en/of dit positief is kun je alleen zelf invullen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.