• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Goud droom picture

Goud droom picture

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 16:02

Goud is de kleur van succes, voorspoed, overwinning, erkenning, grote ambities, geluk, rijkdom en een gezond lang leven. Goud is de levensader van alles, het vertelt je ook met de waterwezens , god, de bron, jezus, goden, de lichtwereld, het universum. Dromen en Visioenen waarin goud voor komt staan ook voor het aantrekken van voorspoed, healing en verdiepende spirituele groei en ontwikkeling. 

 

Goud in dromen en visioenen betekent liefde en geluk ervaren, maar ook het misleiden, en misbruik. Een andere uitleg is overwinning, succes, rijkdom, een huwelijk tussen twee mensen, maar ook een innerlijk huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een nog een andere droom en visioen uitleg van goud is dat je tot rust komt en dat je de balans ervaart tussen geven en nemen, inkomsten en uitgaven. Maar goud vraagt je ook om je rijkdom en dit hoeft niet alleen geld te zijn- Kennis, wijsheid- te delen met andere mensen. 

 

 

Gouden kaars

Je kunt gouden kaarsen gebruiken als je hulp wilt bij één van deze bovenstaande onderwerpen. De gouden kaars kun je gebruiken voor een meditatie, het aantrekken van voorspoed, healing en verdiepende spirituele groei en ontwikkeling. 

 

  

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.