• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Zilver droom picture

Zilver droom picture

Gepubliceerd op 12 oktober 2019 om 07:00

Zilver is de kleur van intuïtie en plotselinge inzichten, dromen en visioenen, telepathie, helderziendheid, vrouwelijke kracht en stabiliteit. Rijkdom en overwinning op het verleden en jezelf.  Zilveren dromen of visioenen vertelt je iets over de verbinding met het universum, de lichtwereld, god, jezus, en andere goden en godinnen, de bron en de bovenwereld.

  

Een droom of visioen over zilver vertelt je over de oneindigheid en reinheid en voorspoed in je leven. Ook het ervaren van het licht in je leven en liefde in alle mensen. Het ervaren van het bovennatuurlijke aspect van het hiernamaals is hier aanwezig. Een andere uitleg is, dat je de situatie vanuit een ander aspect bekijkt en met nieuwe moed betreedt.

 

Ook weerspiegelt het ervaren van licht in je leven en liefde in alle mensen. En natuurlijk het bovennatuurlijke aspect van het hiernamaals is hier aanwezig. Een andere uitleg is, dat je de situatie vanuit een ander aspect bekijkt en met nieuwe moed betreedt. Een belangrijke uitleg is dat er iets is dat vanaf nu oneindig door je leven gaat, voorspoed wat niet meer verbroken kan woorden. 

 

 

Zilveren kaars

De zilveren kaarsen zijn verbonden met het universum, de lichtwereld, god, Jezus, en andere goden en godinnen, de bron en de bovenwereld.  De zilveren kaars kun je gebruiken voor een meditatie, het aantrekken van spirituele contacten, healing en verdiepende spirituele groei en ontwikkeling. 

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.