• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Banaan droom picture

Banaan droom picture

Gepubliceerd op 16 november 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over de banaan vertellen je over vruchtbaarheid vanuit de mannelijke energie. Je kunt ook denken aan een signaal van voorspoed, maar dan vanuit het verbinden met je bron, je basis, je hart en je intuïtie.  

   

Een andere uitleg is vruchtbaarheid, en de mannelijke energie, libido, seksualiteit en verlangens. Het vergrote, groeien, verheerlijken van je gave, krachten en spirituele ontwikkeling. 

De banaan weerspiegeld namelijk het seksuele symbool voor de mannelijke penis, daardoor vertegenwoordigt de banaan niet alleen vruchtbaarheid maar ook sensuele en seksuele verlangens en escapades die tot een grote hoogte kunnen komen. 

  

Eet je een banaan in je droom of visioen dan vertelt het je dat je een vruchtbare relatie hebt, vind, krijgt, ervaart. Je kunt ook denken aan nieuwe ideeën die zeker succesvol zullen zijn. Het is de spirituele symboliek van een spirituele verbinding tussen groei en het ontwikkelingsproces.  Een banaan geeft de staat van verlichting aan, maar ook vuurkracht, passie, gevoelens, emoties en de verbinding met verschillende dimensies en bewustzijn van het feit dat.  

   

De schil geeft daar en tegen het symbolische levens-jasje aan. De bescherming die je ervaart in de situatie waarin je zit. Het is een soort van zielsbescherming, de persoonlijke grens en/of de verbinding met je huid en je uiterlijke verschijningsvorm. Het verbind of bescherm je meest pure vorm, je ziel, je bron, je basis, je hart en je zachte verzorgende eigenschappen.

Je kunt denken aan de vrouwelijke energie dat juist tegenover de mannelijke energie staat voor de gehele banaan. De balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie wordt dan ook weersgegeven als je de banaan afschilt en op eet! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.