• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Pendel droom picture

Pendel droom picture

Gepubliceerd op 24 december 2019 om 07:00

Dromen over een pendel gaan over je zielskracht, je bron, je energie en je trilling, let goed op waar de pendel van is gemaakt (materiaal) dit geeft je een goed beeld hoe je de droom of visioen kunt verklaren. De pendel weerspiegeld je eigen energie en als het ware het kristallen en/of edelenstenen trillingsveld.  

 

Dromen of een visioen over het zien van een pendel vertellen je over de zoektocht naar innerlijke waarheid, gevoelens, emoties en antwoorden van het hiernamaals, antwoorden op je vragen, hulp vragen.

Maar ook de spirituele samenwerking tussen ziel en geest is op zijn hoogste niveau en je voelt je er goed en in evenwicht bij, je kunt met deze kracht andere mensen helpen. Een alternatieve uitleg is dat je op zoek bent naar evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke, twijfels tussen ja en nee wil je oplossen in je leven.

 

Het weerspiegeld "Je gave, je innerlijke kracht, je hart, je bron, de kracht van visualiseren, manifesteren enzovoorts". Het is een verwijzing naar bewustwording van het feit dat en het activeren van je pure zielsenergie.

Een andere spirituele uitleg is de verbinding met andere buitenaardse dimensies en natuurlijk de hogere 5de 4de, 6de dimensies hier op aarde.  Daarnaast kan het verwijzen naar wakker worden en/of een signaal zijn naar het verbinding met het spiritueel zijn en/of natuur religie, heks, wicca enzovoorts.    

 

Als extra aanvulling het verwijst ook naar leilijnen en kristallenvelden hier op de planeet - de verbinding hiermee en/of het signaal dat je hiermee kunt werken en/of mag werken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.