• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Douane droom picture

Douane droom picture

Gepubliceerd op 26 december 2020 om 10:12

Dromen of visioenen over de douane vertelt je over de overgangsperiode in je leven. Het is een periode om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken. Een andere uitleg is dat je het gevoel ervaart dat de reis die je als mens (ziel) maakt tot een nieuw niveau komt. 

 

Je moet deze periode overbruggen, maar het resultaat na deze oversteek zal gewenst zijn en nieuwe inzichten en resultaten geven. Je kunt ook denken aan tweelingzielen, zielsmaatjes en zielsgroepen, gelijkgestemde enzovoorts die samenwerken. 

 

De douane weerspiegeld van A naar B, de focus op de kleine stappen vooruit in het leven en/of de situatie waarin je zit. Daarnaast is de douane ook neutraal terrein, niemandsland, het onbekende, transformatie en transitie, overgang- tussen in, de weg naar becomming. Het stop moment, het rust moment, even een pas op de plaats moment.

Dromen over een douane gaan dus over de innerlijke reis die je maakt. Een andere uitleg is out of the box denken, verder kijken dan dat je tot nu toe hebt gedaan. Het is de uitdaging het tussen twee werelden in moment.   

 

Een droom of visioen waarin je de grens oversteekt geeft keuze en beslissingen aan, de weg naar becomming, het nieuwe levenspad op lopen, de innerlijke oversteek maken. Het is het begin van een belangrijk besluit of zelfs een gedenkwaardig moment in je leven. 

Een andere uitleg is het overwinnen van angsten, oude ongezonde patronen, vorige levens ervaringen en/of trauma's. Voor veel mensen zal het een ervaring zijn met positieve energie, welvaart en rijkdom in het verschiet uitzonderingen daargelaten. 

 

Nog een hele belangrijke uitleg is dat de douane ook een verbinding heeft met je levensdoel of opdracht in het buitenland. Het verlangen naar reizen, leren en studeren of iets wat verder gaat dan in je eigen omgeving. Het spreiden van je vleugels en los laten van beperkingen en begrenzingen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.