• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Monument droom picture

Monument droom picture

Gepubliceerd op 19 januari 2019 om 09:47

Dromen over een monument vertelt je de manier waarop je in het leven staat. Het is een weerspiegeling van hoe je voelt en wat je in het leven en/of het verleden hebt ervaren. Je kunt het zien als een bewustwordingsmoment of een reflectie droom (herinneringsdroom) nostalgie.

 

Als je droomt of visioen hebt dat je een monument bezoekt, vertelt dit je dat je nodig eens je innerlijke gevoelens moet proberen te onderzoeken, op zoek naar een probleem waarvan je dacht, dat deze al een plaats had gekregen in je verleden. Een andere uitleg is dat iets bijna voldaan en uitgewerkt is in je leven, je bent klaar voor een nieuwe start, nieuwe kansen en mogelijkheden.

    

Een monument weerspiegeld over verborgen begraven deel van jezelf dat je dient te erkennen en te uiten. Een belangrijk uitleg is dat je de boodschap op het monument moet lezen, dit kan de boodschap zijn over je leven en hoe je ervoor staat; de boodschap zorgt voor bewustwording van het deel van je leven dat je moet loslaten.

  

Een aanvullende uitleg is dat een monument ook kan verwijzen naar een altaar, kaarsje branden voor een overleden geliefde. Waardoor deze verklaring dus een verbinding heeft het je hart, je gevoelens, je emoties en luister dan ook goed wat het je te vertellen heeft.

Het is een (persoonlijk) gevoel en intuïtie dit kan dus zowel positief als negatief worden ervaren. Kijk dus heel goed wie of wat er wordt afgebeeld dit vertelt je heel veel over de droom en/of de energie die eraan verbonden is.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.