• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Luiaard droom picture

Luiaard droom picture

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 07:00

Dromen over een luiaard weerspiegeld het vermogen om terug te keren naar  de verbinding met je intuïtie, je bron, je basis. Je verlangens, diep van binnen kijken, mediatie en ontspannenheid. De kracht van stilte tijd, stilstaan en op een kruispunt staan in je leven. De antwoorden zitten al in jezelf verborgen momenten en bewustwording van het feit dat. 

 

Een andere uitleg is dat de luiaard dat stukje weerspiegeld wat je voor de wereld verborgen houd  en/of dat wat je voor jezelf verborgen houd. Daarnaast kan de luiaard ook staan voor het gevoel dat het allemaal te traag gaat in je leven, dat je maar niet vooruit te branden bent of dat de situatie niet stroomt. Wachten op antwoorden en kansen; het gevoel je niet krijgt wat je verdient hebt en/of dat je kansen hebt gemist enzovoorts. 

      

Een alternatieve uitleg is oververmoeidheid en slapenloosheid dat aan het ligt komt. Bewust wording van stress, burn-out of trauma waardoor je dus terugtrekt in je eigen wereld. Geen verbinding met sociale contacten en/of gelijkgestemde.   

Daarnaast heeft de luiaard ook een groot knuffelgehalte, waardoor het familie, warmte, genegenheid weerspiegeld, maar ook tekortkoming, faalangst enzovoorts.   


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Evelien
9 maanden geleden

Nog nooit over een luiaard gedroomd, maar wel heel vaak over een Panda. Ik kan hier niet de uitleg van vinden, dus heb ik de beer uitleg gelezen. Dat kan ik ook heel goed plaatsen.

Marjan klop
9 maanden geleden

Beste Evelien,

Bedankt voor je bericht, fijn om te horen dat de uitleg van de beer ook bij je past. luister goed naar je gevoel, de beer en de panda hebben heel veel overeenkomsten als het gaat over droom verklaringen. Na je berichtje heb ik besloten dat de Panda droomverklaring er zeer binnenkort (morgen zaterdag 02-1-2021) aankomt.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan Klop Founder en blogger