• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vuurwerk droom picture

Vuurwerk droom picture

Gepubliceerd op 29 december 2020 om 07:00

Dromen en visioen over vuur vertellen je over het los laten van ongezonde of oude patronen. Een andere uitleg is de  projectie en weerspiegeling van je diepste innerlijke ik, je bron, je basis enzovoorts. De bewust wording van het feit dat je verbinding wilt ervaren vanuit je pure passie, verlangen en verlichting en transformatie in het leven.

 

Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling of projectie is woede, angst, verdriet, agressie, trauma en stress die je niet de baas kunt en die je moet uiten. Daarnaast staat vuurwerk voor creativiteit en het uiten van je zielskleuren. De kleuren van het vuurwerk vertelt meer over wat je wilt uiten, delen, projecteren enzovoorts.

 

De knal weerspiegeld de invloed die je ervaart, maar het kan ook de spanning of stress zijn. De knal vertelt je ook iets over de manier waarop je de woede, angst, verdriet, agressie, trauma en stress los laat. 

Een andere uitleg is, dat er iets ouds is in je leven plaatsmaakt voor iets nieuws en eerst moet afbranden (zielskleuren) voor dat je opnieuw kunt bouwen. Een aanvulling hierin is een herinnering aan een vorig leven en/of een trauma of angstige ervaring die je aan het verwerken bent.

 

Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat vuurwerk staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bauke
een jaar geleden

Toevallig droomde ik gisteren over vuurwerk. Misschien komt het omdat ik dit jaar geen vuurwerk kan afsteken.
Bedankt voor de droomuitleg

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Bauer,

Bedankt voor je berichtje. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe ondanks dat je geen vuurwerk af kunt steken.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder and bloggers