• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vloer Droom Picture

Vloer Droom Picture

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 12:00

Dromen of visioenen waarin je naar de vloer kijkt vertellen je over je basis, je familie, je gezin, je karma, je verleden, de manier hoe je dingen bekijkt, beoordeeld enzovoorts. Een andere uitleg is de weerspiegeling van je gevoelens voor richting en het nastreven van je doelen, een innerlijke en uiterlijke reis die mogelijk is in het leven. 

  

De kansen, de overwegingen en de mogelijkheden vind je op de weg die je volgt. Een andere uitleg is dat je je levenspad aan het bewandelen bent en de mogelijkheden aan het onderzoeken. De manier waarop je op dit moment in het leven of de situatie staat wordt op de vloer weerspiegeld. 

 

Een hobbelige of ongelijke vloer in je droom of visioen vertelt je over de vele hindernissen en tegenslagen die je zult ondervinden voordat je het doel bereikt, hoe hoger de berg hoe meer inspanning je moet leveren, of hoe hobbeliger, ongelijk de vloed is hoe harder de onverwachte problemen.  

 

Je krijgt te maken met onverwachte moeilijkheden en tegenslagen die je moet overwinnen zodat je daarna veel sterker bent dan je nu zou verwachten. Een andere uitleg is dat je de puzzelstukken in elkaar mag gaan zetten, je ziet de uitdaging in de basis van het levensverhaal of je situatie. 

 

Ben je in je droom of visioen een vloer aan het leggen dan vertelt het je dat je bezig bent om alles wat er in je leven aanwezig of aanwezig was opnieuw in te vullen. Een nieuwe plek te geven, te organiseren, alles opnieuw opbouwen en aan een goede basis werken. Zorgen voor een stabiele mogelijkheid, stabiele kansen, stabiel leven, stabiele situatie.  

 

Een andere uitleg is dat je alle puzzelstukken in elkaar aan het leggen bent en daardoor een nieuwe visie krijgt. Door nieuwe kennis en kunde ben je in staat om alles anders vanuit een ander oogpunt te bekijken en te beoordelen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.