• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Sleutel droom picture

Sleutel droom picture

Gepubliceerd op 9 januari 2019 om 11:00

Een droom of visioen over een sleutel vertelt je over de toegang, de kansen, mogelijke controle, en geheimen of verantwoordelijkheden in je leven die je kunt vinden. Je hebt nu de sleutel tot succes gevonden, dat betekent dat je de kennis en wijsheid bezit om dit tot een goed einde te laten komen.

Een andere uitleg is dat je het gevoel zou kunnen hebben dat de emoties zijn weggestopt en je er nu niet meer bij kunt. Een alternatieve uitleg voor de sleutel gaat over de beslissende actie die je gaat nemen. 

  

Als je het geluid hoort van rammelende sleutels vertelt dit je dat jouw kansen komen, dat je de goede richting hebt gevonden; de sleutel tot succes ligt binnen handbereik. Een andere uitleg is bewustwording van de kansen en mogelijkheden en een positieve ontwikkeling, je juiste instelling of houding hebben hier invloed op.

 

Dromen en visioenen over de huissleutel vertellen je dat je de toegang en de mogelijkheid naar je hart hebt gevonden. Je hebt nu de sleutel tot succes gevonden, dat betekent dat je de kennis en wijsheid bezit om dit tot een goed einde te laten komen.

 

Dromen of visioenen over het kwijt zijn van een sleutel vertellen je dan ook dat je de weg bent verloren, je weet niet hoe het nu verder moet, je krijgt geen toegang tot nieuwe kansen en mogelijkheden want je bent jezelf kwijt. Een andere uitleg is dat je de beslissende actie bent verloren, je hebt geen kracht meer iets te doen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.