• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Sneeuw droom picture

Sneeuw droom picture

Gepubliceerd op 12 januari 2019 om 10:09

Sneeuw in je droom of visioen vertelt je over remmingen, verdrongen emoties en gevoelens die je met je meedraagt in het leven; je bent op dit moment erg koud en kil. Je zou je eens moeten laten gaan en proberen om al die emoties te uiten. Een andere uitleg is dat je je onverschillig kan voelen, eenzaam of genegeerd door andere mensen.

 

Sneeuw in je droom of visioen geeft ook het los laten en verwijderen van oude ongezonde patronen, je geeft je gevoelens en emoties over aan het hogere universum, spirit, je gidsen, helpers zodat je de situatie en/of het jaar kunt afsluiten.

Daarnaast staat sneeuw ook voor spelen en het innerlijke kind, verwondering en het onverwachte in je leven. Laat je het toe?.. of blijf je vasthouden aan je oude patronen. Geniet van de mogelijkheid tot uitdagingen aangaan waarvan je niet weet hoe het gaat lopen, speel en bekijk het door de ogen van een kind.   

 

Als de sneeuw aan het smelten is vertelt jouw droom of visioen dat je de verdrongen emoties bewust aan het worden bent en je bezig bent om ze een plek te geven in je leven. Je overwint je beperkingen en je moeilijkheden en komt los van je koude en/of ongewenst gedrag.   

 

Als de sneeuw vies is in je droom of visioen dan vertelt dit je over het verlies van je onschuld, onreinheid en viezigheid; je komt nu tot rust door je te gaan uiten. Een gedeelte van je persoonlijkheid heeft klappen opgelopen en probeert hierdoor weer op te klimmen in het leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.