• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Barkruk Droom Picture

Barkruk Droom Picture

Gepubliceerd op 15 januari 2019 om 17:52

Zitten op een barkruk vertelt je dat je op dit moment het hoger op wilt zoeken. Dat je op dit moment over de situatie heen wilt kijken, dingen anders wilt bekijken en beoordelen. Een andere uitleg is dat de barkruk staat voor de manier waarop je in het leven staat, of dit in balans is kun je alleen zelf beantwoorden.

 

Nog een andere uitleg is dat je op dit moment aan het ontspannen bent, rust zoekt en alles eerst wilt beoordelen voordat je verder gaat op je in geslagen levenspad. De barkruk vertegenwoordigd een nieuwe manier van denken maar ook onstabiliteit en risico's nemen. Nog een andere uitleg is dat de barkruk je liever lui bent dan moe; dat je liever boven iedereen inclusief jezelf uitkijkt dan dat je er zelf iets voor moet doen.    

   

De barkruk kan zowel positief als negatief worden ervaren. Als alternatieve uitleg is dat een Barkruk kan staan voor gelijkgestemde zoeken, het hebben van de behoefte om niet alleen te zijn maar mensen te ontmoeten. De Barkruk zorgt ervoor dat je niet kunt aarden, je kunt als het ware niet bij je basis je bent niet verbonden met je diepste ik, je stroomt niet door en je wilt de verbinding ook niet vinden en/of je doet er geen moeite voor.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.