• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Haar droom picture

Haar droom picture

Gepubliceerd op 17 januari 2019 om 11:16

Dromen of een visioenen over je haar gaan over je seksualiteit, ijdelheid, sensualiteit, passie en je voorkomen. Het haar vertelt heel veel: over je persoonlijkheid en je voorkomen; de manier van haardracht is dan ook heel belangrijk; zit je haar netjes gekamd of geklit, heb je kort haar of juist lang, dit vertelt hoe je je op dit moment voelt.

 

Lang haar in je droom of visioen vertelt je over moederlijke of vaderlijke gevoelens, de warmte, maar ook de drang om iemand of jezelf te verzorgen. Een andere uitleg is dat je graag iemand lief wilt hebben, of geliefd wilt zijn, huisje boompje beestje gevoelens koestert. 

 

Zit je haar opgestoken, in een knotje of in de war dan vertelt het je over onzekerheid en verwarring in de liefde, relatie, werksituatie, of thuissituatie, maar het kan ook zijn dat je niet helder nadenkt. Kort haar in je droom of visioen vertelt je dat de vrouwelijke en mannelijke energie in balans is, goede ideeën en mogelijkheden komen je kant op. Je weet precies waarnaar je op zoekt bent en hoe je er moet komen.

 

Knip je je haar af in je droom of visioen dan vertelt het je over verlies aan kracht en zelfvertrouwen. Een andere uitleg is dat je een deel van je persoonlijkheid, gevoel, ideeën, mogelijkheden of karakter bent verloren. De andere kant van de uitleg is dat je bewust dingen loslaat, verandert en aanpast in je leven. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment naar je ratio luistert en niet naar je ware gevoel (het hart).

Kam of borstel je je haar in je droom of visioen, dan vertelt je dit dat je nieuwe ideeën en zienswijze aan het onderzoeken en evalueren bent. Je bent dingen op een rijtje aan het zetten in een situatie. Een andere uitleg is de bewustwording van je seksualiteit, mannelijke en vrouwelijke kracht.

 

Ruik je aan je haar in je droom of visioen dan vertelt het je over seksuele aantrekkingskracht, veranderingen, opwinding en behoefte aan seksuele stimulatie.

 

Raakt iemand je haar aan in je droom of visioen dan vertelt het je dat je iemand op spiritueel-, ziels- en/of geliefden niveau probeert te bereiken. Verlangen naar geborgenheid, moederlijke of vaderlijke liefde zijn op dit moment belangrijk in je leven.

 

Dromen of visioenen over kaal zijn, haar verliezen vertelt je het los laten van oude vast patronen en gewoontjes. Een andere uitleg is het gevoel hebben van het verlies van je seksualiteit, mannelijke en vrouwelijke kracht - onbalans ervaren tussen wie je bent en wie je wilt zijn. Onzekerheid, schaamte en angsten worden aangeraakt bij het verliezen van je haar in je droom.  

 

Dromen of visioenen over haar verliezen terwijl je in je waakbestaan hier ook echt mee te maken hebt; vertelt je over bewustwording van het feit dat het zo is- angst, verdriet, emoties, gevoelens, stress en burn-out, ziekte enzovoorts hebben hierop invloed. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.