• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ridder droom picture

Ridder droom picture

Gepubliceerd op 25 januari 2019 om 14:01

Dromen en visioenen waarin je een ridder bent vertelt je kracht, moed, doorzettingsvermogen, leiderschap. Als het ware bent jezelf de ridder in de droom of visioen. Je wijst je jezelf terecht, help je jezelf het juiste pad weer te vinden - ondersteun je jezelf enzovoorts. 

Een andere belangrijk uitleg is dat een ridder de geschiedenis vertegenwoordigd, dat wat is geweest, vorig leven en/of oude herinneringen die een belangrijk onderdeel zijn van de situatie of je leven.  

 

Nog een belangrijke uitleg is de verbinding richting je rechten en plichten en hoe je een plan kunt, wilt uitvoeren in het leven. Ook vertelt het je dat je je eigen rechten en plichten hebt overschreden. Je bent letterlijk je eigen grens voorbij gelopen en zit daardoor misschien nu wel in de twijfels, moeilijkheden, obstakels, emoties, gevoelens, negatieve situatie en ervaringen.

Een alternatieve uitleg is dat de ridder ook een rampkoers, over lijken gaan, kan vertegenwoordigen. De ridder is verbonden met de mannelijke energie die ook als bedreiging kan overkomen - op zowel jezelf als iedereen die erbij betrokken is. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.