• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Fiets droom picture

Fiets droom picture

Gepubliceerd op 6 februari 2019 om 07:21

Dromen over fietsen vertellen je over de manier van ontwikkelen, over nieuwe kansen en onderweg zijn naar nieuwe dingen. Een andere uitleg gaat over de karaktereigenschappen die je nodig hebt om je nieuwe plannen en obstakels te overwinnen en succesvol te maken.

Nog een andere uitleg is de creatieve en natuurlijke manier om heel rustig tot het eindpunt van je wensen, dromen en ideeën te komen. De snelheid waarop je fietst, vertelt dan ook hoe snel je het nieuwe zult bereiken in je leven. 

  

Dromen  over het zien van een fiets vertellen je dat je kansen krijgt op een natuurlijke en niet materialistische manier en van succes in de toekomst.

Val je van de fiets tijdens je droom of visioen, dan vertelt dit je dan ook over tegenslag en financiële of materialistische problemen die eerst moeten worden overwonnen. Het zijn vaak wel kleine dingen waar je over valt als je in droom  aan het fietsen bent, dus misschien moet je minder eisen stellen.  

Een fiets met kinderzitje of mandje in je droom vertelt je dat de bagage die je meeneemt noodzakelijk kan zijn voor de nieuwe kansen en voor een innerlijke reis. Maar het kan ook betekenen dat je het verleden en dan vaak kinderlijke gedrag, het innerlijke kind of zelfs het verlangen naar ouderlijke liefde, niet achter je kan laten.

   

Dromen over een bakfiets vertellen je ook iets over het meenemen van onnodige bagage waardoor de reis veel lastiger wordt dan nodig zou zijn. De bakfiets vertelt een deel van je karaktereigenschappen, je fouten die je meedraagt waardoor alles wat mogelijk of onmogelijk is, of vertraging geeft in je leven.   

 

Dromen waarin je een ligfiets ziet, vertellen je iets over het gemak waarmee wensen en dromen zullen uitkomen. Een andere uitleg is dat je soms te gemakzuchtig, roekeloos bent als het gaat om je toekomst en je wensen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Robine
een jaar geleden

😘😘