• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Gorilla Droom Picture

Gorilla Droom Picture

Gepubliceerd op 8 februari 2019 om 17:49

Dromen of visioenen over een Gorilla vertelt je over de manier waarop je in het leven staat, krachtig, sterk maar ook de basis in het leven. Dromen of visioenen over de gorilla vertellen je iets over de manier waarop je verbinding maakt met je chakra’s, spirituele verbinding met het hiernamaals. 

  

Je begint bij de basis en je laat het daarna rustig ontwikkelen en doorstromen. Uitdagingen aangaan en actie ondernemen zijn voor je op dit moment een leerpunt die je in je droom en visioenen bewust wordt zodat je ook daadwerkelijk verandering ervaart. Nog een andere uitleg is dat de Gorilla ook de oermens weerspiegeld die aandacht nodig heeft, brute kracht en doorzettingsvermogen. 

 

Een alternatieve uitleg is dat je alles wat speelser mag bekijken in het leven, zie het eens door de ogen van een kind voordat je verder gaat op je in geslagen weg. Een alternatieve uitleg is dat de Gorilla angst inboezemt bij zowel jezelf als bij andere mensen in je leven waardoor je meer grip hebt maar of dat ook zo is, dat weet je alleen zelf. 

De Gorilla haalt niet altijd het beste in je naar boven, maar kan ook je verzorgende eigenschappen weerspiegelen, de vrouwelijke energie, de moeder die haar kroost verdedigd ongeacht de gevolgen of de uitkomst.      

 

Valt een Gorilla je aan dan vertelt het je dat je jezelf als het ware aanvalt; is er een situatie die je niet de baas kunt. Ben je bang voordat wat komen gaat of vlucht je weg voor de waarheid of haal je de oerkracht naar boven om dat te krijgen wat je wilt. Een andere uitleg is dat je wilde, pure, basis ik - je oerdier naar boven komt en/of dat je dit positief of negatief ervaart kun je zelf beoordelen. 

Een alternatieve uitleg is dat de Gorilla angst inboezemt bij zowel jezelf als bij andere mensen in je leven, waardoor je meer grip denkt te hebben maar of dat ook zo is; dat weet je alleen zelf.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.