• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ziekenhuis droom picture

Ziekenhuis droom picture

Gepubliceerd op 25 februari 2019 om 11:01

Dromen of visioenen over een ziekenhuis vertellen je over de behoefte aan genezing op alle gebieden, zowel fysieke en geestelijke gezondheid. Een ziekenhuis is vaak de eerste stap, het eerste signaal naar (spirituele) genezing, de bron, je basis, je hart enzovoorts.

 

Een andere uitleg is, de acceptatie, overwinning van je negatieve karaktereigenschappen of lichamelijke ongenoegen die je een plek kunt geven. Daarnaast kan een ziekenhuis ook een (verwerking) trauma vertegenwoordigen, ervaring en/of herinnering aan een ziekenhuis bezoek of opname enzovoorts.  Een ziekenhuis is verbonden met je hart, de manier waarop je in het leven staat en hoe je naar de wereld kijkt- dat betekend dat er een situatie is die de aandacht nodig heeft, dat je uit balans bent en/of dat je niet prettig voelt enzovoort

 

Nog een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je wilt terugkeren naar je normale dagelijkse bezigheden en dagelijkse gang van zaken. Je moet met twee benen op de aarde blijven staan, minder zweven of fantaseren en de werkelijkheid niet willen veranderen. 

Dromen of visioenen over het bezoeken van een ziekenhuis vertellen over hulp aanvaarden bij je genezing, opruimen, spirituele genezing op alle gebieden, zowel fysieke als geestelijke gezondheid. Een andere uitleg is, het krijgen van hulp en ondersteuning, overwinnen van je negatieve gewoontes, fouten, stress, problemen, gedachten en eigenschappen. 

 

Een ziekenhuis is vaak de eerste stap, het eerste signaal naar (spirituele) genezing, de bron, je basis, je hart enzovoorts. Je overwint veel en accepteert ondersteuning van je omgeving, artsen en het hiernamaals. Zowel de spirituele, geestelijke en lichamelijke genezing worden gereflecteerd of gespiegeld op het ziekenhuis in je droom of visioen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.