• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Carnaval Droom Picture

Carnaval Droom Picture

Gepubliceerd op 28 februari 2019 om 17:42

Als een droom of visioen hebt over het vieren van carnaval vertelt dit dat je de behoefte hebt jezelf te uiten, en te genieten van het leven. Je hebt het gevoel dat je niet wordt geaccepteerd zoals je bent, maar door jezelf te vermommen hoop je dat mensen je wel accepteren. 

 

Een andere uitleg is dat je moet genieten van het leven, het innerlijke kind komt naar boven. Nog een andere uitleg is dat carnaval staat voor de uitlaat klep, het los laten van emoties, de innerlijke angsten en je verborgen eigenschappen de dingen die je niet aan de buitenwereld wil laten zien maar die er wel zijn.    

 

De schaamte voorbij, het overwinnen van je al je twijfels en zonder beperkingen. Nog een andere belangrijke uitleg is dat Carnaval het dragen van een masker vertegenwoordigd, ben je eerlijk tegenover jezelf en/of je omgeving.   

Draag je een masker in de situatie waarin je zit en/of zijn er mensen in je omgeving die een masker dragen. Zet je masker af, laat je ware ik aan de wereld zien, de schaamte voorbij, geen beperkingen meer.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.