• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Drietand Droom Picture

Drietand Droom Picture

Gepubliceerd op 5 maart 2019 om 17:28

Een drietand in een droom of visioen vertelt je dat je alles kunt overwinnen, nieuwe mogelijkheden ziet, bescherming krijgt, dingen gaat ontdekken, en vooral een innerlijke reis die je kunt ervaren.  

 

Vanuit de drietand ervaar je een nieuwe energie, kracht dat vanuit jezelf stroomt maar dat je op onbewust niveau nog niet heb ontdekt of geaccepteerd. Reinigen en schoonmaken van alles wat niet meer bij je past. Een andere uitleg is hulp en ondersteuning die vanuit je gevoelens en emoties stromen.  

 

Een andere uitleg is dat je jezelf mag gaan uitdagen, jezelf verder mag gaan ontwikkelen.  Nog een andere uitleg is over de verbinding met het element water, de baarmoeder van het leven, de emoties, gevoelens en vruchtbaarheid. 

 

De drietand is een verwijzing naar de god of koning van de zee Triton en zijn Vader Poseidon en vertelt je dan ook over je creatieve energie en gevoeligheid, maar ook over samenwerking en mogelijkheden die daar uit voort komen. Nog een andere uitleg is dat je jezelf mag verbinden met hogere energie en hogere doelen ( het spirituele of goddelijke in het leven). 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.