• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Quiz droom picture

Quiz droom picture

Gepubliceerd op 10 maart 2019 om 15:48

Dromen of visioenen over een quiz vertelt je dat je op zoek bent naar antwoorden, en dat je aangeeft hulp te willen in je zoektocht van andere mensen. Een andere uitleg is dat je je bewust moet worden van de kennis die nodig is om je doelen te bereiken.

 

Een alternatieve uitleg is dat je in een periode van scholing en leren zit en dat je daarin nog ondersteuning nodig hebt, evenals vertrouwen, tijd, mogelijkheden en kansen. Nog een andere mogelijkheid is dat een quiz staat voor zelfverrijking, gokken en een risico willen nemen in het leven; de uitkomst is echter aan jou en kan zowel positief als negatief zijn. 

 

Ben je Quizmaster, spelmaker, Gamemaker zijn in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je jezelf controleert, corrigeert, je zelf overhoort, jezelf de juiste richting wilt wijzen en jezelf bewust probeert te maken van iets. Een andere uitleg is dat je anderen graag de les wilt lezen, of dat je een goede persoonlijkheid bent om mensen iets te leren, te ondersteunen, en positieve richtingen wilt aanwijzen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.