• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Telefoon droom picture

Telefoon droom picture

Gepubliceerd op 15 maart 2019 om 15:28

Als je een telefoon ziet of hoort in je droom of visioen vertelt dit je dat je een boodschap van je onderbewuste ontvangt. Een andere uitleg is dat het een vorm van telepathische communicatie is die je kunt ervaren met een persoon in je leven.

Dromen of visioenen waarin de telefoon voorkomt geeft de behoefte weer om te praten, te delen, hulp te vragen en te accepteren.

 

Je bent als het ware zelf diegene die belt en gebeld wordt. Je diepste verlangens, angsten worden via de telefoon uitgesproken en/of aan jezelf bekend gemaakt. 

Nog een andere uitleg is dat de telefoon staat voor je relatie met anderen en hoe je met ze communiceert, en wat je ze graag zou willen vertellen. Communicatie is heel belangrijk in je leven, en zeker in dromen of visioenen over de telefoon. Een alternatieve uitleg is dat je geconfronteerd wordt met kwesties die je hebt proberen te vermijden en te verdoezelen.

 

 

Dromen en visioenen waarin je een telefoongesprek voert vertellen je iets over de manier waarop je in het leven en/of de situatie staat. Je kunt het zien als dat je een boodschap van je onderbewuste ontvangt.

Een andere uitleg is dat het een vorm van telepathische communicatie is die je kunt ervaren met een persoon in je leven. Een alternatieve uitleg geeft de behoefte weer om te praten, te delen, hulp te vragen en te accepteren. Je bent als het ware zelf diegene die belt en gebeld wordt.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.