• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Trein droom picture

Trein droom picture

Gepubliceerd op 22 maart 2019 om 12:17

Als je droomt of een visioen hebt over een trein, tram vertelt dit over groei, ontwikkeling, mogelijkheden maar ook het ervaren van voorgenomen nieuwe kans, een innerlijke en uiterlijke reis die je wilt maken. Je bepaalt zelf waar je uitstapt of waar je stopt tijdens je veranderingen in het leven.

Een andere uitleg is het ervaren van de geestelijke of spirituele vooruitgang in het leven. Dromen over een Trein gaan over de innerlijke reis, levensreis, de weg die je op dit moment bewandeld. 

 

Dromen of visioenen over goederentreinen duiden op veranderingen waar je beter van zult worden; geld en rijkdom zullen je kant op komen. Een andere uitleg over goederen die je per trein vervoert, vertelt je over de bagage uit je het heden, een vorig leven of uit je verleden. De opgekropte emoties, geestelijke problemen, of zelfs je karaktereigenschappen zijn nog niet los gelaten. Laat de oude pijnen los anders ga je moeilijkheden ervaren voordat je verder kunt met je reis.

 

Een droom of visioen over een slaaptrein vertelt je dat je streven naar rijkdom wordt gevoed door het hanteren van zelfzuchtige principes die je onder controle dient te houden. Het vertelt je ook dat je wel heel gemakkelijk denkt geld te verdienen, of je project te bereiken.

Alleen een wagon in je droom of visioen vertelt je over moeilijkheden, tegenslagen en obstakels die je moet overwinnen. Een andere uitleg is dat je geen kracht en energie hebt om vooruit te gaan in het leven, maar wel de wensen koestert om vooruit te gaan in het leven, je moet je dus bewust worden van je eigen kunnen, kracht en mogelijkheden. Een andere uitleg is het ervaren van een krenterig of zuinig karakter en je niet bereid bent om risico’s te nemen in het leven.

    

Een lege en verlaten wagon in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van leegte, uitzichtloosheid, geen moed en kracht ervaren. Een andere uitleg is het ervaren van verlies en ontevredenheid; je bent er vanuit gegaan dat alles wel goed zou komen.

Nog een andere uitleg is dat je niet de juiste middelen of mogelijkheden hebt in je leven om vooruitgang te boeken, je moet je wensen, dromen, ideeën nog een keer herzien en geduld hebben, wachten op de juiste tijd. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.