• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vleermuis Droom Picture

Vleermuis Droom Picture

Gepubliceerd op 3 april 2019 om 12:13

Een droom of visioen over een vleermuizen vertelt je dat je obstakels, problemen en kleine ergernissen en viezigheid ervaart. Een andere uitleg is, dat je de innerlijke demonen moet overwinnen, geestelijke twijfels en problemen die de overhand nemen in je leven. 

 

Een andere uitleg is, dat je huidige manier van leven niet meer past bij je nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Nog een andere uitleg is, de wedergeboorte, nieuwe kansen die naar je toekomen in je leven.

Een alternatieve uitleg is, de behoefte hebben om oude gewoontes te veranderen. Nog een andere uitleg is dat de vleermuis je een situatie laat ervaren die je blindelings moet volgen of je het nu leuk vind of niet. alsof je in het diepe wordt of bent gegooid en geen weg terug meer kunt vinden. 

 

Je wordt uitgedaagd om te luisteren naar je hart, je basis, jezelf en als het ware te vertrouwen op je eigen instinkt- je innerlijke radar- sonar en energie / trilling. Als aanvullend alternatief is dat je te maken kunt hebben met het leeglopen van energie, bloedzuigers en negatieve mensen om je heen die je volledig in hun macht hebben en dat je hierover geen controle hebt en/of controle probeert te krijgen - geen energie meer hebben, bloedarmoede of burn-out, stress enzovoorts.  

 

De vleermuis weerspiegeld jezelf en je ware gevoel; hoe jij tegen de situatie aankijkt maar het weerspiegeld ook je lichamelijk en geestelijke ervaringen. En als laatste alternatief is de verklaring dat er sprake kan zijn van negatieve energie die om on keer baar is, de dood en de wedergeboorte of het overleiden van geliefdes.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marie
een jaar geleden

Hoi,

Wat zou een dode vleermuis betekenen? Ik droomde over dat 2 verschillende personen Elk een winkelwagen wilden en elk een vleermuis erin wilden doen als boodschappen. De vleermuizen leefden niet meer.

Marjan klop
een jaar geleden

Dromen over een dode vleermuis vertellen je iets over het einde en het nieuwe begin. De dood en de wedergeboorte. Een ongezonde situatie die de overhand neemt ( en je nu los laat). Je hebt misschien wel het idee dat je iets in je leven hebt/ontvangen hebt dat ongezond is, dat tot een einde is gekomen.

Met vriendelijke groet,
Marjan Klop Founder en Blogger

Jenny
een jaar geleden

Wat betekent een droom over een vleermuis die eigenlijk meer op een kat lijkt? Heel knuffelachtig en ook in het kattenmandje wil slapen. Eerst vind ik het lief maar daarna word ik er een beetje bang van en doe ik de vleermuis naar buiten. Ik voel me wel schuldig tegenover de vleermuis maar ook angstig.

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Jenny,

De vleermuis weerspiegeld jezelf en je ware gevoel; hoe jij tegen de situatie aankijkt maar het weerspiegeld ook je lichamelijk en geestelijke ervaringen. Als de vleermuis op een kat lijkt dan gaat het over je de behoefte aan genegenheid, liefde voor jezelf, warmte en familie en gezin. Het kattenmandje weerspiegeld je huis, je hart, je basis en de aandacht die je aan jezelf mag geven of graag van je omgeving wilt ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Marjan Klop Founder en blogger