• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Kaars Droom Picture

Kaars Droom Picture

Gepubliceerd op 7 april 2019 om 15:44

Kaarsen zijn er in verschillende maten en vormen; kleuren en hoeveelheden. In je droom of visioen hebben kaarsen een bijzondere spirituele betekenis. Ze hebben iets magisch, wonderbaarlijks en weerspiegelen ( de manier waarop je in het leven staat) hoe je jezelf wilt verbinden of jezelf wilt profileren.   
 
Kaarsen weerspiegelen het lichtje in jezelf en in je omgeving. Als het ware ben jij de kaars; de kaars geeft aan hoe je jezelf voelt, hoe je in het leven of situatie staat en/of wat je graag zou willen.
De kaars is daarnaast ook de diepe verbinding met het hiernamaals, het universum en je overleden geliefdes. 

 

Kaarsen in je dromen en visioenen hebben je zoveel te vertellen - het belangrijkste is dat je vooral luistert naar wat je hart, je intuïtie te vertellen heeft!..

De energie/ lading van de droom of visioen vertelt je wat je onderliggende boodschap is. Kaarsen zijn het licht in alles, het licht in alle dimensies en energievelden, leilijnen, trillingen, het buitenaardse etc... en daarom zo ontzettend bijzonder dat je er over kunt dromen en visioenen.

 

Geniet van je kaarsen dromen en visioenen en staal als een puur lichtje vol van vuur!.  Een leuk droom en visioen weetje: De grote van de kaars maakt niet uit, je kunt over een waxinelichtje dromen of visioenen en daarmee dezelfde energie en lading voelen als met een grote kaars van een meter.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.