• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Mantra Droom Picture

Mantra Droom Picture

Gepubliceerd op 11 april 2019 om 07:00

Dromen en Visioenen over een Mantra vertellen je over het vermogen om je te verbinden met het hogere doel, je gidsen, helpers, ondersteuners, god, goden, opgestegen meesters, heiligen, engelen, elementenwezens en/of daar waarmee jezelf een verbinding hebt.  

  

Een mantra droom of visioenen weerspiegeld ontspannenheid vanuit je diepste wezen, je ziel. Spirituele groei, zielsgroei en aantrekken van je zielsfamilie, zielengroep, tweelingziel, zielsmaatjes enzovoorts. Een andere uitleg is dat je verandering van bewustzijn en besef ervaart.

 

De scheppende trilling van god en moederaarde Gaia, de geboorte de unieke mogelijkheid om dat te aan te trekken wat je nodig hebt in het leven; mits je de juiste trilling vind.

 

Ontspannen, rust, het volledig in balans zijn en de juiste trilling vinden weerspiegelen de mantra de sleutel tot het zielssucces. Daarnaast staan mantra dromen en visioenen ook voor vorig levens, levenslessen en karma, de bron, je ziels-pijn en emoties die dieper gaan dan je huidige leven.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

K Ham
een jaar geleden

Spiritueel dromen doe ik heel vaak, het zijn echt mooie boodschappen waar ik iets mee kan!..

Marjan klop
een jaar geleden

Beste K Ham,

Bedankt voor je Comment, fijn om te horen dat mijn spiritueel dromen en visioenen vertalingen bij je resoneren en dat je er iets mee kunt.

Een lieve droomgroet
Marjan Klop Founder en Blogger