• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Winkel droom picture

Winkel droom picture

Gepubliceerd op 13 april 2019 om 11:14

Dromen en visioenen over een winkel vertellen je iets over het hart en de manier waarop je in het leven staat. Je weet wat je hebt geleerd, wat je hebt overwonnen, wat je diepste verlangens zijn en dat wat je niet hebt maar wel wilt bezitten. Een andere uitleg is, dat het vertelt over de herinneringen uit het verleden die je hebt opgeslagen in je geheugen.

 

De producten in de winkel in je dromen en visioenen vertellen je over dat wat je graag zou willen doen, wat je karaktereigenschappen zijn, je levensdoelen en de mogelijkheden. Kennis en informatie die je zoekt en dat wat je niet bezit in het leven maar wat wel belangrijk is voor je ontwikkeling. Ook het verleden, schaamte en emoties die je overwonnen hebt worden in dromen en visioen als deze onder je aandacht gebracht. 

 

Dromen of visioenen over een winkelstraat vertellen je over de richting die je op wilt in het leven, de keuzes die je maakt en de kansen die op je pad komen. Een andere uitleg is, dat je een innerlijke of uiterlijke reis maakt en dat je hierbij opzoek bent naar eigenschappen, mogelijkheden en je ware zelf vinden.

 

Een andere uitleg is, dat een winkelstraat je hart vertegenwoordigt, je ware zelf en de weg die je volgt, maar ook dat wat je hebt achtergelaten en dat wat er nog komt. Let goed op het soort winkels die in de winkelstraat aan je voorbij komen, want dit geeft je inzicht.

Ben je verdwaald in een winkelstraat in je droom of visioen dan vertelt dit je, dat je hart verdwaald is, je moet keuzes maken en je bent op zoek. Je ware zelf weet niet de juiste antwoorden te vinden, luister naar je hart en je vind het antwoord. Het feit dat je verdwaald bent kan met zowel het verleden als met het heden te maken hebben.

 

Een droom of visioen waarin je in een winkelcentrum bent vertelt je over de pogingen om een gunstige indruk te maken op een persoon in je omgeving. Het winkelcentrum staat ook voor materialisme en de behoefte om bij te blijven met trends, rages en de nieuwste technologie van deze tijd.

 

Dromen of visioenen dat je aan het winkelen bent vertellen je over de behoeftes en wensen die je graag vervuld zou willen hebben. Een andere uitleg is, dat je behoefde hebt aan mensen om je heen, je bent aan het vereenzamen je zou wel eens nieuwe vrienden en kennissen willen opdoen.

 

Dromen of visioenen over een warenhuis vertellen je van het hart en de manier waarop je in het leven staat. Je weet wat je hebt geleerd, wat je hebt overwonnen, wat je diepste verlangens zijn en dat wat je niet hebt maar wel wilt bezitten. Een andere uitleg is, dat het duidt op de herinneringen uit het verleden die je hebt opgeslagen in je geheugen. Een alternatieve uitleg is, dat je de ambities even op een laag pitje moet zetten, en geduld moet hebben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.