• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Batterij Droom Picture

Batterij Droom Picture

Gepubliceerd op 14 april 2019 om 16:17

Dromen en Visioenen over een batterij vertelt je iets over je kracht, je vermogen en je energie. Een batterij weerspiegeld letterlijk hoe je je lichamelijk en geestelijk voelt. Het vertelt je iets over hoe je omgaat met alles om je heen dat energie kost, vreet en aantrekt.

  

Misschien ben je overgevoelig voor invloed van buitenaf- of is er geen balans tussen geven en nemen, werk en privé enzovoorts.  

Batterij dromen en visioenen zijn een duidelijk aanwijzing bij een burn-out, depressie en/of onbalans in de breedste zin van het woord. De batterij weerspiegeld daarnaast ook de drijvende kracht achter alles, let goed op of de batterij vol of leeg het vertelt je veel over de manier je de droom of visioen kunt plaatsen en hoe je voelt en hoe je in het leven staat. Nog een uitleg is dat batterij kan duiden op libido, sensualiteit, seks en aantrekkingskracht.

   

Als alternatieve uitleg is dat er een positieve energie en negatieve energie weerspiegeld de plus en de min situatie. Een aanvulling op de alternatieve uitleg is je batterij leeg, vol of half vol /half leeg ?...  Een Batterij droom of visioen maakt je bewust van het feit dat je jezelf op tijd moet opladen, tijd nemen voor jezelf, geduld moet hebben, rust, balans enzovoorts.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.