• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Toren Droom Picture

Toren Droom Picture

Gepubliceerd op 17 april 2019 om 17:51

Een toren in je dromen of visioen vertelt je dat je misschien hoge verwachtingen koestert of de wens hebt om hogerop te willen in het leven. Een andere uitleg is dat de toren staat voor tegenwerking, moeilijkheden en tegenslag die je staan te wachten.

 

Nog een andere uitleg is eenzaamheid, opgeslotenheid, grenzen en beperking ervaren. De toren staat diep in verbinding met je opstijgende spirituele ontwikkeling en geeft je persoonlijke groei weer. Je kunt ook denken aan eenzaamheid, grote hoogte, inspiratie en hoe je diep van binnen voelt. 

 

Als je van een toren naar beneden kijkt in je droom of visioen vertelt het je over het overwinnen van obstakels, tegenwerking en mogelijkheden en het openen van eenzaamheid en je beperkingen. Een andere uitleg is het ervaren van een hogere rang of status en een opgeblazen ego hebben. Nog een andere uitleg is dat de toren staat voor gevaar, duister en tegenslag die je moet zien te overwinnen.

 

Sta je in je droom of visioen onderaan de toren omhoog te kijken dan vertelt het over dromen, wensen, niet durven en geen moed hebben om actie te ondernemen. Een andere uitleg is dat je opkijkt naar de onbekende toekomst, die je nieuwe kansen en mogelijkheden kan bieden.

Een toren zonder deur in je droom of visioen vertelt je over de beperking die je ervaart om daar te komen waar je wilt zijn. Niet je volledige potentie kunnen gebruiken, beperkt worden in je mogelijkheden, kansen en groei en ontwikkeling.

Een andere uitleg is dat je geen andere uitweg kunt vinden, dat je jezelf blokkeert waardoor je alleen nog maar omhoog kunt, niet meer terug naar beneden kunnen of andere richting op kunnen. Een andere uitleg is dat je geen contact maakt met je ware zelf, je ikki en ziel, zielsopdrachten enzovoorts.

 

 

Een toren zonder ramen in je droom of visioen vertelt je iets over vast zitten in je eigen wereld, je ziel en je geest. Je ziet geen uitweg, niet het juiste zicht en/of niet de mogelijkheden om een nieuwe blik, andere blik te krijgen in de situatie waarin je zit. Beperkt voelen er is geen weg terug je kunt alleen naar boven.    

 

Een torenspits in je droom of visioen staat voor de diepste spirituele energie die je kunt ervaren. Een andere uitleg is dat de torenspits het hoogst haalbare weerspiegeld en de verbinding met je basis en je kracht, je kruinchakra. Vooruitgang en stroming, herkenningspunt in je leven, focussen en de innerlijke weg vinden.

 

Nog een andere uitleg is het zien van de juiste kansen en mogelijkheden - begeleiding vanuit het universum, spirit en je gidsen. Een alternatieve uitleg is dat de torenspits vruchtbaarheid, mannelijke energie naar je toe laat stromen en/of kunt ervaren zoals ambitie, ondernemen, uitzoeken, actie, kracht en overwinnen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.