• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Pasen Droom Picture

Pasen Droom Picture

Gepubliceerd op 21 april 2019 om 08:59

Dromen en Visioenen waarin Pasen voorkomt vertelt je iets over de verbinding met het spirituele, het hogere, bewustwording, je ziel en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als het ware vind je je eigen kracht, je vind jezelf opnieuw uit of je leert dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. en andere uitleg is de verbinding ervaren met geloof, wedergeboorte en incarnatie, opstaan en overleven.

 

Dromen en visioenen over Pasen gaan over het nieuwe begin, de nieuwe weg, de nieuwe ik, je eerste stappen richting het in elkaar leggen van je levenspuzzel, dromenpuzzels enzovoorts.  

 

Dromen of visioenen over paaseieren vertellen je iets over vruchtbaarheid, ontwikkeling, het leven, nieuwe ideeën en mogelijkheden. Maar het moet wel verzorgd worden en met liefde worden behandeld.

Het Paasei verbind jezelf met je ziel, je levenstaak, je levensopdracht en het hogere spirituele, god en/of waarmee je verbonden voelt.   

 

Dromen of visioenen over een paashaas gaan over spiritueel inzicht en het intuïtieve, maar ook kansen nemen zodat je hoge ogen kan gaan gooien. Een andere uitleg is op je hoede zijn voor negatieve invloeden, je bent kwetsbaar, en gevoelig.

Als de haas in je droom of visioen hoge sprongen maakt dan vertelt dit je over vertrouwen, dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en over hoge sprongen die op ander bedreigend over kunnen komen. Maar als je ook vertrouwt op je gevoel zal alles op zijn pootjes terechtkomen.       


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Diana
9 maanden geleden

Ik droomde vannacht over Pasen in mijn ouderlijk huis!. Het was een fijne droom en nu kan ik het plaatsten. Bedankt en groetjes Diana

Marjan Klop
9 maanden geleden

Beste Diana

Dankjewel voor je leuke comment.
Fijn om te lezen dat je het dromen over Pasen nu kunt plaatsen.

Een droomgroet
Marjan Klop Founder en Blogger